.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна

Няколко въпроса

Здравейте.Въпреки, че не съм писал тука досега следя раздела с интерес и имам няколко въпроса.Ходя на фитнес от ноември месец миналата година, като поради една или друга причина общо съм прекъсвал ходене за не повече от 2-3 седмици.Когато почнах да ходя бях 61-62 кила, висок съм 1.74.Половин година по - късно съм 66-67 кила и харесвам как ми се развива тялото, но от известно време имам чувството че съм в застой.Спрях да качвам кила и имам чувството че каквото и да правя си стоя все същия.Работата ми е такава че ми позволява да ходя през ден на фитнес.Пих гейнър, но и 1 кило не мръднах.Горе - доло спазвам хранителен режим, макар че не винаги мога.Как мога да кача килограми, съответно за да продължа да се развивам - приемам всякакви съвети и критики.И другия ми въпрос е как мога да си развия гърдите ? От както почнах да тренирам забелязах че гръб и ръце така по ми вървят от другите неща, но гърдите са ми много зле и общо взето се получава хубав и релефен гръб, оформени ръце и малки гърди и честно казано не ми харесва...Метаболизма ми е изключително бърз и това е една от главните причини заради които не мога да кача, но за сметка на това съм много релефен...Мерси предварително за съветите
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

anonymous546178
    Guest
    Напиши доло-горе какво и колко ядеш за един ден.
    Напиши какви упражнения правиш за гърди.

Повече от фен
    всеки си има приоритетни мускулнигрупи ,които растат добре,и такива коити изостават..решението -плюс оюе едно упражнение за изоставащите..а отвреме навремее добре да се сменят упражненията ,щот мускулите привикват..
    освен това правилния хранителен режим е от основно значение за покачване на ММ,добавките също..гейнърите са търговски трик,по добре комбинирай суроватъчен протеин с глюкоза/фруктоза/декстроза...
    та сподели как тренираш,как се храниш,как възстановяваш и може и да помогнем
    вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..

Град
    Варна
    Понеже работя дневна, нощна 2 дена почивам и горе доло така протича деня.Когато съм дневна си вземам преди работа няколко баници с боза които ги ям на 2 пъти и после обядвам.Понеже на работа имаме осигурена храна ( готвена ) и всеки път е различно , но до обяд ми се събират 3 ядения.Свършвам работа в 19:00 след което се прибирам вкъщи и каквото има сготвено ям, после излизам някаде навън и като се върна ако съм гладен евентуално ям пак и после лягам да спа.Когато съм нощна ставам закусвам каквото намеря в хладилника, но предимно това е хляб, сирене, кашкавал, и вече там салам, шунка каквото има.Обядвам каквото е останало от снощи или пък ако няма нищо същото като на закуска.Следобеда отивам на тренировка, след която обикновено хапвам по 2 парчета пица ( просто са наблизко до фитнеса ) и отивам на работа в 19:00.После ям в 00:00 каквото има за деня.Прибирам се в 7:00 сутринта и обикновено ям пържени филии и както на закуска.След това лягам да спа и спа до следобеда ( зависи колко съм уморен от работа ).Ставам, ям каквото има наготвено и пак излизам някаде.Чак като се прибера ям пак.Горе доло процедурата е същата и на следващия ден.Ставам, закусвам, после обядвам, след това на тренировка, прибирам се - ям, и излизам някаде и след това вечерта чак като се прибера ям.Вкъщи понеже баща ми се изживява като готвач има предимно някоя манджа, макар и много често да прави пържоли, да пърже пиле,пиле с картофи, но като цяло повече с пилешко се храня по моя преценка.
    За гърди от един месец правя следните упражнения, които инструктора ми препоръча.На едната тренирова флайс горен, равен долен, като долния ми е супер серия с кофички.А на другата преса с дъмбели пак така горна лежанка, равна и долна и после Pullover.
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Мега фен
    Първо си оправи хранителният режим и после ще говорим.Това е първото,което трябва да направиш!

Супер фен
    Колко тренировки имаш седмично? И колко от тях за гърди? Само с дъмбели ли? С щанга как го усещаш?

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus
    Първо си оправи хранителният режим и после ще говорим.Това е първото,което трябва да направиш!
    Затова съм пуснал темата, за да видя къде са ми грешките и евентуално да ми се помогне със съвет...
    Еми тренирам през ден и вече съответно когато ми се падне.Иначе програмата ми е гърди+бицепс,рамо+трапец+кр ака,гръб+трицепс, така че или по 1 или по 2 тренировки ми идват на седмица.Еми по принцип с дъмбели го усещах по - добре, отколкото със щанга, ама в последно време не ги усещам и с дъмбелите.

Супер фен
    Можеш да опиташ с тренировки през два дни.Повече време за релакс. Треньорът трябва те наблюдава за добрата техника с дъмбелите. С по-добра техника ефектът е по-силен. Но може и да претренираш и тогава по-добре върти групите през два дни,вместо през ден. Отделно от това след трен бързо се вземат въглехидрати и протеиново хранене. Тренировките е добре да са кратки и интензивни до 1 час.В краен случай 1,5 часа. Трябва време за добри резултати,отделно сънят също е важен.Да се отспива в свободното време. За повече маса,трябва и повече сила.

Град
    Варна
    Няма как през 2 дни работата не ми го позволява.Относно тренера, ако нещо не го правя като хората ( каквото и упражнение да е ) идва и ми изчиства движението, така че с ръка на сърцето мога да кажа, че може и да не го правя с много, но поне го правя правилно По принцип ям по много сладко, така че предполагам си вземам "дозата".А относно тренировката тя по принцип ми продължава средно по час, освен когато правя крака, там отиват час и петнайсет минути...

Голям фен Аватара на Utopia
    Град
    Варна
    добре е да правиш смяна на упражненията и групите мускули които тренираш за деня

или като усетиш, че си в застой или през месец, трябва да правиш тези рокади.

сменяш и типовете на упр. и мускулните групи.
    Пий Бира За Да Станеш Човек

Град
    Варна
    Аз ги сменям, въртя упражненията, но просто факта че мога да ходя през ден не ми позволява да сменям групите мускули които тренирам за деня...

Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    не ядеш!
    качил си 3-4 кила само защото като почнеш да тренираш ти се отваря апетита, при всички е така, в началото качват от раз килограми и после са в застой, защото не се хранят. Както ти каза ДаунлодВирус оправи си яденето, целта е никога да не си гладен ... яж през 2-3 часа (кат си буден) и ще имаш напредък
    Другото, което май не ти е наред е сънят. Но ако бачкаш то не зависи много от теб.
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от firstdiesel
    не ядеш!
    качил си 3-4 кила само защото като почнеш да тренираш ти се отваря апетита, при всички е така, в началото качват от раз килограми и после са в застой, защото не се хранят. Както ти каза ДаунлодВирус оправи си яденето, целта е никога да не си гладен ... яж през 2-3 часа (кат си буден) и ще имаш напредък
    Другото, което май не ти е наред е сънят. Но ако бачкаш то не зависи много от теб.
    За яденето ми е ясно това, обаче не винаги съм гладен...Имало е случаи, в които цял ден да не ми се яде, да не се чувствам гладен, само вечерта ям и лягам да спа и съм си наред.В смисъл нито се чувствам гладен,"празен" и т.н...

Мега фен
    Апетита идва с яденето

Град
    Варна
    ^Дано.Ще пробвам пък ако да видим какво ще излезе

Мега фен
    Лека по-лека брат! Да не почнеш веднага да се тъпчеш с прекалено много,защото само ще омазниш!

Град
    Варна
    ^хах няма, знам как става номера А иначе относно омазняването, просто нещо не го виждам по мене

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel
    ^хах няма, знам как става номера А иначе относно омазняването, просто нещо не го виждам по мене
    и аз такаис мислех преди 10 години,сега мисля различно..така че внимавай с омазняването ..
    вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си