.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: спирала ?

Повече от фен Аватара на angel4eto966

спирала ?

искам да ми дадете мнение за спиралите на Rimmel защото в DM сега има промоция на две спирали за 6 лева и се колебая да ли да си ги взема защото до сега не съм използвала техни

http://www.google.bg/search?hl=bg&q=...w=1152&bih=640
    за тези става въпрос черната и синята водоустойчивата

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Тези точно не съм ги ползвала, но има някои хубави. Аз онзи ден си взех онази розовата за обем и съм страшно недоволна от четката, но ще го преживея .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Брей, във всеки ли ДМ я има тази промоция? Ако да, тичам веднага!

Не знам, не съм пробвала.По-добре си вземи някоя по-хубава спирала после да не съжаляваш ,че си си хвърлила парите на вятъра.А и смятай какви спирали са щом като правят такава промоция.

Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    Брей, във всеки ли ДМ я има тази промоция? Ако да, тичам веднага!
    ами да би трябвало във всеки магазин да е промоцията защото го гледах в списанието на DM. Абе все още се чудя но мисля да рискувам не са толкова скъпи че да ме е яд ако след това не ми вършат работа

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Мерси за отговора, а да питам откъде се взима това списание и дали пише докога е тази промоция? (:

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от infected9
    Не знам, не съм пробвала.По-добре си вземи някоя по-хубава спирала после да не съжаляваш ,че си си хвърлила парите на вятъра.А и смятай какви спирали са щом като правят такава промоция.
    Мда, докато пишех първия си пост по темата, ме сърбяха пръстите да зачекна и тази тема. Две спирали за 6 лв в комбинация със сравнително нова за пазара марка...

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    Мерси за отговора, а да питам откъде се взима това списание и дали пише докога е тази промоция? (:
    ами ние попринцип го получаваме в пощата и пише че промоцията е валидна от 24 април-4 май

Ами то намалението не е само на спиралите ами и на фон дьо тена на Maybaline и няколко парфюма.На самото списание пиша "Пазарувай в седмицата на твоя рожден ден с 15% отстъпка!" което малко не мога да си обесня защото DM преди няколко месеца имаха рожден ден а тук пише в седмицата на твоя рожден ден

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си