- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Да спра ли да пуша марихуана
iskam da mi kajete mnenieto si po nqkolko vaprosa .
1. da spra li da pu6a djoint ?
2.djointa i toi li e 100 % narkotik ?
3.gre6ka li sam napravila kato sam po4nala da pu6a tova ?
Т.7 от правилника!
swords1010
Да, спри да пушиш (нужно ли е да питаш нас). Би трябвало сама да разбираш колко силно вредиш на себе си. Марихуаната е наркотик, определена е и за такъв според българското законодателство.Направила си грешка, че си започнала. Вероятно е било от любопитство или друга причина. Човек се учи от грешките си и от последиците им. Добре би било да не позволиш да има сериозни последици и да спреш навреме.![]()
Първоначално написано от boriana_borislavova
1.Ne no pu6i ograni4eno po 1-2 pati na den ili samo ve4er kasno 1-2 4asa pradi da legne6 ili sled party da ospokoi6 sarceto si i da moje da zaspi6
2.Ne e narkotic tova e edinstvenoto 4isto i rastitelno ne6to koeto ne se prerabotva po nikakav na4in kakto i ha6i6a vredi samo na mozaka zabravq6 i promenq psihikata sled upotreba sled godini ima malak efekt no si4ko zavisi ot psihikata ti
3.Ne e gre6ka ako ti haresva prodaljavai
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
Първоначално написано от swords1010
Ne sam saglasen s tova mnenie nqma kakvo da se spira navreme ne e prestrastimo nito psihi4eski nito fezi4eskivredata ne e tolkova golqma az li4no sam fen na tova ne6to i tova 4e v bg ne e pozvolena nezna4i 4e e ne6to mnogo lo6o zamisli se 6tom v holandiq edna strana e pozvoleno i pravitelstvoto e re6ilo taka .... qvno ne e takava vreda
do 10 godini v mnogo darjavi 6te e legalna prodajbata kakto na cigarite ... dori te sa po vredni ot trevata
![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
Ебати логиката. Ако на мене подобно на Мр. Брукс ми харесва да убивам хора, подобно на героя в Американски психар не само да ги убивам, ами преди това да ги изтезавам и това цялото ми доставя невероятно, единственото удоволствие на земята, пак ли не е грешка и пак ли трябва да продължавам?Първоначално написано от Nik4o_Spain
От джойнта се изветрява могъщо, така че мила Боряна спри да го пушиш преди да ти останат три мозъчни клетки в главата – една за джойнт, една за чипс и една за сране.
I'll take pleasure in guttin' you, boy.
+1141-92841094814Първоначално написано от Nik4o_Spain
сама трябва да решиш ...но аз съм на мнение,че трябва да спреш.имам много приятели,които са започнали с джоинт и сега са доста зарибени за всички наркотици.
България е нашата родина,
Апостола е нашия баща,
Георги Аспарухов е стадиона,
а Левски е във нашите сърца.
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!
Здравей!Първоначално написано от Nik4o_Spain
Марихуаната не предизвиква физическа зависимост. Предполага се обаче, че около 5% от хората, употребяващи я редовно страдат от психическа зависимост. Но не това ме притеснява.
Употребата под формата на пушене, предполага навлизането на дим в белите дробове, както и въглероден диоксид и други вредни вещества в тялото. Всичко това води до затлачване на бели дробове, проблеми с дихателната, кръвоносната и нервната система. Употребата води до сериозни проблеми с белите дробове и сърцето и други органи в по-късен етап от живота - белодробен рак, хроничен бронхит, астма, сърдечен инфаркт, нарушено кръвооросяване и куп други.![]()
Първоначално написано от Sam Rothstein
Ami az pu6a ot 2 godini bez da sam propuskal.. i ne samo pu6a i drugi ne6ta ot vreme na vreme ... no da se varnem na pu6eneto ti qvno naistina si nqma6 naideq za moza4nite kletki i t.n. ima razlika v psihikata naistina no ne e 4ak do tam da stane6 oligofren razbira6 likara me da mislq mnogo pove4e nad si4ko i go pravq dosta dobre pod vliqnieto i sled kato sam pu6il i dori ostavat nqkoi raboti vatre iz glavata .... kakto i rabotq v bara na maika mi i za da me ostavq da se opravqm sas po4ti si4ko v bara qdene piene servirane obu4avam novite hora koito idvat nau4ih po4ti perfekten angliiski i dosta ispanski si4ko mi e qsno i prodaljavam da se u4a za tozi biznes kakto i iska da otvarq o6te edin bar i da ostavi men na tozi .... eto ti edin jiv primer kak marihuanata mi ostavi 3 moza4ni kletki v glavata
molq ti se ne pi6i i ne komentirai kato si nqma6 napredstava a si 4el prosto tam 10 statii i nqkoi ti e kazal... ako obi4a6 i hora kato teb koito sa na mnenie koeto idva ot nqkade drugade bez da se opita da zamal4at i da ne se izlagat
![]()
Moga da se izpravq i da sporq s celiq forum na tazi temazna4i ima problemi no sled 20-30 godini primerno i ot neprekasnato pu6ene se polu4ava taka .... sasedkata mi e holandka na 56 godini i pu6i treva ot 16 godi6na (hiparka e ot istinskite) tq e pu6ila neprekasnato i do den dne6en si gleda i pu6i mnogo mnogo rqdko poneje naistina ima problemi i daje i cigari ne moje da pu6i .... qde keikove vav koito slaga i pe4e zaedno sas ha6i6a i trevata ...... razbira6 li kakvo ti kazvam az kazvam 4e ne e vredno da se pu6i po 1-2 pati na den po malko ili ve4er sled rabota 1 4as predi da si legne6 1 ili polovin sam 4ovek da ispu6i i ospokoqva si4ko i dori ot preumora da ne moje da se zaspi pak uspokoqva i togava ne te interesuva problemi i t.n. verno 4e ima nqkoi minusi no te idvat sled mnogo godini ot 4estoto upotrebqvane no dori e polezno da se pu6i 2-3 pati v sedmicata....
![]()
Окей, изправи се и спори с целия форум. Не ми разказвай, след кои години води до проблеми. Да цитирам ли себе си? "в по-късен етап от живота". Ясно ми е какви са последствията, кога и как настъпват. Дори по 2-3 пъти седмично (въпреки безбройните съвети на който му харесва да си пуши колкото си иска...) да пушиш всичко това се натрупва и след години проблеми пак ще имаш. Моляте, недей да имаш нахалството да твърдиш, че е хубаво и едва ли не полезно да си пушиш трева... ей така.
(не знам защо дори си правя труда да чета неграмотно написаните постове на латиница)![]()
Аз пуша и съм добре!Не е толкова лошо,стига да не се прекалява и да не станеш от растите и скейтърите...Цигарите са много по-вредни!Алкохола също,депресиите също.Пафкаш една трева,радваш се на живота,успокояваш се и си готов за нататък.Тревата не трябва да те сдухва а да те успокоява и да ти дава сила да продължиш напред.
Досега не съм пробвал други наркотици и не мисля да го правя.Не искам да пропадам!
п.п.Много хора пушат коз,почти всички,малко си признават обаче!
Все пак не ставайте тревомани,всяко нещо в големи количества е вредно!
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Prav si negramoten samnahalen sam i ne me interesuva dali e hubavo ili lo6o az si jiveq moq jivot vie va6iq seki ima pravo na mnenie za vsi4ko a az obi4am da izkazvam moeto dori da e gre6no imam si go i go davam
za men i o6te miliardi hora na tozi svqt e hubavo za teb i miliardi ne e .... taka 4e nqma mqsto za spor
![]()
Хаха, такива тип gay-pride адвокати на тревата като тебе са ми любими. И аз имам един приятел, докторант по математика, и свива по пет джойнта на ден. Но имам и 20 познати, които свиват по един джойнт на ден. И, брат ми, единственото, което правят е да гледат по цял ден телевизия. И с тях освен да се напушиш и да се хилиш на каквото там, друг канал на комуникация нямаш. Така че да, съгласен съм, в редки случаи тревата е катализатор. Но в общия случай от тревата се смачкваш като мазен вестник на магистрала и всичката ти амбиция отива там, където и продуктите на червата ти.Първоначално написано от Nik4o_Spain
Първоначално написано от vamp
saglasen sam no iskam da dobavq ne6to ..... se pak si4ko e jivot i ni e daden da go jiveem taka 4e spored men pone trqbva da se opita si4ko v nego i seki da pravi tova koeto naistina mu haresva i go pravi 6tasliv![]()
ot trevata se poly4avalo pove4e okosmqvane [tva go 4etax tyka v toq sait ]
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Е по-голЕма глупост не бех чувал даже и през живота си!Първоначално написано от my baby love
Първоначално написано от Sam Rothstein
Radvam se za tvoeto mnenieno slabo me interesuva pak kazvam seki si ima jivot i re6ava kak da go jivee az sam re6il da jiveq moq za6toto sega mi e vremeto i da se 4ustvam 6tasliv ... a 6to se odnasq do bade6te ima dobri lekari v sveta
dori da stane ne6to znam kade da otida
teb kato ti haresva da se napiva6 kato svinq i da se izlaga6 ... davai az pak obi4am da pravq rqdko no po mnogo ot si4ko
![]()
В общи линии да,обаче трябва да внимаваш да не се съсипеш,защото от там следва само рев и деградация.Аз не искам да свършвам така,затова гледам да не прекалявам вече с каквото и да е,защото съм откачен!Първоначално написано от Nik4o_Spain
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Първоначално написано от my baby love
Da ako vidi6 po ulicite gorila koqto preli4a na 4ovek da znae6 4e pu6i treva![]()
Първоначално написано от vamp
Da znam tova az sam se savetval s doktori po tezi vaprosi no vse pak predpo4itam seki den sled rabota da si pu6a ve4er kasno i 1-2 pati v sedmicata da vzimam drugi ne6ta da si piivam i pu6a pak predi da legna za uspokoenie .... tuk ve4e govorim za promenqne na psihikata uni6tojavane na kletkite naistina no ... po rqdko kato se pravi ne e tolkova fatalno![]()
Nik4o_Spain, казваш, че за теб и милиарди е хубаво. Това не отричам. Вероятно е приятно, за да бъде практика сред толкова много хора. Но дали е полезно? Мисля, че по този въпрос, няма чак толкова много мнения.
Заговаряш за живота. Даден ни е за живеене, да. Но само аз ли имам различна представа за пълноценен живот? Колкото до мнението, което обичаш да изразяваш... нали знаеш? То е като задника - всеки го има. Имай го, но когато някой изправи срещу теб достатъчно стойностни аргументи, оборващи твоите, трябва да позволиш на това мнение да се промени. В противен случай... чакай, има един хубав израз - "кон с капаци".![]()
Pak kazvam az kazvam vinagi kakvoto mislq i zatova vinagi se 4ustvam dobre taka 4e v slu4eq momi4eto pita ne6to i az kazah kakvo mislq po vaprosa .... tova mislq 4e e forum i tuka se pita i se davat otgovori ... sajelqvam ako ne ti e haresal moq no e fakt az mislq taka az jiveq takamoje i da pravq gre6ka za v bade6te i da mi povliqe da se razboleq ot ne6to no ... sega sam na 19 i mislq da si pojiveq dokato doide sled 10-tina godini vreme za semeistva i t.n. sega mi e vremeto da jiveq i nqmam vreme za gubene
pravq tova koeto me kara da se 4ustvam 6tasliv
Друсай си, после ходи по доктори, може и да ти помогнат. Ама може и да не ти помогнат... Шизофренията не е настинка, да се лекува с аспирин. Междувременно аз може и да се излагам, но поне на другия ден ставам, всичките ми мисли са в главата, отивам на работа и я върша като змей, защото не гледам и не говоря като бит с мокър парцал, както си ти след три джойнта. Дърпай смело момче, голЕм си, щом майка ти ти дава да взимаш поръчките на клиентите в кафене! Ей Богу, ти си ми идол. Дай си скайпа, искам да взема от тебе съвети за живота! Досега не знаех какво искам да правя с живота си, обаче ти ми отвори очите – искам цел живот да бъдем келнер! И знам, че ще стана идол когато си побия на малкия пръст златния пръстен с черния камък, както едно време батковците в Балкантурист! Евала, бате, какво щях да правя без тебе!...Първоначално написано от Nik4o_Spain
Pak ti kazvam 4e ne me interesuva mnenieto tikakavto i da sam imam ne6to golqmo imam vsi4ko koeto poiskam a ti kato ti haresva hodi i se trepi ili tam kakto go kaza za po 500-600 leva na mesec ... a dori i pove4e da e ne me interesuva kakto i 4e stava6 svej i neznam kak moje da govori6 pri polojenie 4e ne me poznava6 i ne pravi6 razlika mejdu bar i kafe .... karai nqma ni6to pro6tavam ti
vajnoto e 4e rabotq za sebe si i vajnoto e 4e bade6teto mi e osigoreno i ne me interesuva hora kato teb kakvo mi govorqt vapreki 4e ne me poznavat ... taka 4e si zapazi mnenieto za sebe si kakav sam kak stavam ot kade idvam i kakvo pravq .. teb ne te zasqga tazi rabota za men vajnoto e 4e sam 6tasliv i imam me4ti i celi v jivota koito imam dosta po golqma vazmojnost da osa6testvq ot teb i gi presledvam poneje osa6testvih nqkoi
raboti kato bik i ne beri grija za drugite ti si jivee6 tvoq jivot az moq
![]()