Не искам да се обясняваш, а да седнем и да измислим какво можем да направим по въпроса.
Не, не за социалната политика на страната.. а за този, онзи, онзи и другия до тях.
Грозна гледка.Жалко,че на държавата не им пука за тия хора и ще са така цял живот....
А това не е ли поредното възмущение от държавата и външния виновник (все друг ни е виновен), все едно всички ние накуп не можем да променим нещо, да направим така, че на "държавата" да започне да й пука и тия хора да не "са така цял живот".Първоначално написано от inluwithedarkness
Мнението ти ми изглежда малко като - "Хайде да го караме на самотек, цял живот ще има несправедливост". Не че философски няма нещо вярно в твърдението, но ние затова сме човеци, за да се опитваме да променяме обкръжаващата обстановка, да се борим за доброто и да се стремим към абсолют в иначе тоя обречен, кален свят.
Аз досега се въздържах от коментар, защото не смятам да звуча като надъхана алтруистка или пък скептична гледаща-само-своя-задник персона. Щото май съм далече и от двете, в истинския смисъл и на двете понятия.
Но пък съм наясно, че промяната почва от нашите мозъци и действия. Докато ни светне (както и на самата мен, например) и докато ни дойде смелост и истинска съвест наистина да направим НЕЩО, тези хора ще оцеляват само от случайна милост на хора като нас, които дават от време на време стотинки или призовават останалите към съчувствие. Но пък е ясно, че тези наши действия са краткосрочен план за измъкване на хората от бедата, в която се намират...
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Хубави въпроси. Запитайте родителите си това ли е, което искаха за България и това ли е, което постигнаха за 20 години
Watched it all fade away, I guess I'm happy it's gone this way. I could have struggled but what would have been the use? Now I'm back and I'm re-fused.
Синко, понякога имам чувството, че говориш наизуст. Имаш ли представа какво е социалното положение на обществото в България изобщо ?Първоначално написано от amk933
Watched it all fade away, I guess I'm happy it's gone this way. I could have struggled but what would have been the use? Now I'm back and I'm re-fused.
Горе-долу. Ако имаше предвид това за S класата и просяците, мога да ти кажа, че преди няколко години, когато половината мутри бяха все още живи, съм виждал точно през нощта към 1 как един такъв куц просяк го прибира возило за няколко стотин бона. Под моста на влюбените.
Ти говориш за просешката мафия, само че просяците не винаги са най-добрият барометър за социалното положение в дадена страна. Щото пък аз в Брюксел също видях много просяци ( с чисто нови кецове, обаче ), но социалното положение на така или иначе разделеното белгийско общество е в пъти по-добро от това на българите. Разбира се, че не може да се сравняваме, но това го давам за пример само, когато говорим за просяци.Първоначално написано от amk933
Така или иначе друго имах предвид, но довечера ще излея текста.
Това е така, защото хора с манталитет като твоя са във властта. Затова решението е да си подадеш оставката.
Очаквам всеки момент ти, Цанко и още някои други да започнат да прецакват темата с лични обиди с цел да ме изгонят от нея.