- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кола маска
Здравейте! Искам да попитам тези по-евтините кола маски дето са по 2 лв 5 максимум вършат ли работа.Миналата година пробвах, но нямаше никакъв ефект.. не знам ,може би защото още не бяха израснали достатъчно.Надявам се да дадете някакъв съвет.Благодаря предварително.
http://beautycosmetic.biz/jankar-jan...ra-p-1749.html
Аз от тази съм много доволна и много лесно се работи с нея
Ами с нея как точно се работи?Предполагам ,че се затопля някък..става ли примерно да я сипя в нещо и да я сложа в микровълновата?Проблема са ми лентичките или там както се казват.Сигурно със самата кола маска има някъкви ,но едва ли ще ми стигнат,защото ми трябва за краката и ръцете.С обикновен плат става ли?
И аз съм много доволна от тази, която са предложили преди мен. Затопля се, да. Има тубичка, слагаш я в топла/гореща вода, за да отпусне малко и да може да се нанася върху кожата. Лентата е една, дълга може би около 50-60см и няма да ти стигне за крака и ръце, защото мен едва ми стига само за ръцете. Аз лично не съм пробвала, но дори съм чела, че вместо ленти може да се използва и някаква гланцирана хартия (например, като от списанието на М-тел), а с плат не знам, пробвай.
От списание???Първоначално написано от gabri3lla
Ммм бабите ни са си правили кола маска с дълги ленти ТВЪРД плат като лен например.
![]()
Никакъв шанс.Първоначално написано от gabri3lla
Взимаш някакъв стар чаршаф и го накъсваш на ленти.![]()
попринцип става с всякакъв памучен платПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
СУПЕРРР .. аз сега се чудя дали да събера пари и да си купя такъв нагревател за кола маска мисля че така се казваше .. хем е по-ефикасно , а и пуска точното количество , а не да клепам по 4354 пласта и после да не стане нищо ..
А кой е пробвал студената кола маска?![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
А някой знае ли тези пълнители за нагревателите за кола маска али се продават по магазините или само се поръчват?
Веднъж пробвах с кола маска и... опита беше неуспешен![]()
![]()
Не ти я препоръчвам. Когато в помещението е много топло се размеква прекалено и не лепне, а когато е студено не може да се разтегне както трябва. Първата ми и последна студена кола маска така ме изнерви, че я изхвърлих и от тогава карам само на течна.Първоначално написано от LadyV
Първоначално написано от LadyV
Пробвала съм, по-добре течна... студената си е пълен боклук.
П.Т.. намери някой стар чаршаф и действай. И аз ползвам тази, която са дали горе и си я харесвам многоХем и не хич скъпа.
А когато използвате веднъж парчетата от чаршаф, след това какво ги правите ? Може ли да се използват повторно ? Защото предполагам след някоя и друга година, няма да останат такива у дома.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
На ДЖАНКАР течната е много хубава,а е 1.30.Болка не изпитвам(странно).Кожата ми става мека и не се възпалява.
Аз съм използвала студената кола маска на същата марка и първите 1-2 пъти беше голямо мазало, но после свикнах горе-долу да боравя с нея. Не е трудно, но с топлата определено е по-удобно и лесно.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Каква цена е г/д комплекта?Първоначално написано от Rebirthing
^ Добрите комплекти са над 50-60 лева, като после само трябва да презареждаш ленти и пълнители с кола маска..
Аз лично не бих дала, тъй като от въпросния нагревател поне 40 лв не ми мърдат, не знам за какво са ми, пък и аз съвсем леко я загрявам с ръце и действам..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Да бе, не боли хич.. Само после ходиш с дни със зачервената кожа. Около 600 е една процедура за целите крака, имай предвид, че се правят 6-7, тоест 3500 лв не ти мърдат само за краката. Много по-евтино излиза с кола маска и епилатор. Пък и на тази възраст (не вярвам авторката да е на повече от 20) все още живее при родителите си предполагам, тепърва ѝ предстоят университети, плащания по семестрите, шофьорски курсове и коли (евентуално), абитуриентски бал и куп други глупости на главата, та за това ли ще си харчи спестяванията? Ама кво пък съм седнала да ти обяснявам, нали за теб е НЕздравословно, НЕхичиенично, противопоказно и тнт човек да се обезкосмява където и да е..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."