.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Кола маска

Здравейте! Искам да попитам тези по-евтините кола маски дето са по 2 лв 5 максимум вършат ли работа.Миналата година пробвах, но нямаше никакъв ефект.. не знам ,може би защото още не бяха израснали достатъчно.Надявам се да дадете някакъв съвет.Благодаря предварително.

Фен Аватара на pLaMmMmM
    Град
    In My Innermost dreams
    http://beautycosmetic.biz/jankar-jan...ra-p-1749.html
    Аз от тази съм много доволна и много лесно се работи с нея

Ами с нея как точно се работи?Предполагам ,че се затопля някък..става ли примерно да я сипя в нещо и да я сложа в микровълновата?Проблема са ми лентичките или там както се казват.Сигурно със самата кола маска има някъкви ,но едва ли ще ми стигнат,защото ми трябва за краката и ръцете.С обикновен плат става ли?

Супер фен Аватара на gabri3lla
    И аз съм много доволна от тази, която са предложили преди мен. Затопля се, да. Има тубичка, слагаш я в топла/гореща вода, за да отпусне малко и да може да се нанася върху кожата. Лентата е една, дълга може би около 50-60см и няма да ти стигне за крака и ръце, защото мен едва ми стига само за ръцете. Аз лично не съм пробвала, но дори съм чела, че вместо ленти може да се използва и някаква гланцирана хартия (например, като от списанието на М-тел), а с плат не знам, пробвай.

Ок , благодаря много.

Фен Аватара на Donnie
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от gabri3lla
    И аз съм много доволна от тази, която са предложили преди мен. Затопля се, да. Има тубичка, слагаш я в топла/гореща вода, за да отпусне малко и да може да се нанася върху кожата. Лентата е една, дълга може би около 50-60см и няма да ти стигне за крака и ръце, защото мен едва ми стига само за ръцете. Аз лично не съм пробвала, но дори съм чела, че вместо ленти може да се използва и някаква гланцирана хартия (например, като от списанието на М-тел), а с плат не знам, пробвай.
    От списание??? Ммм бабите ни са си правили кола маска с дълги ленти ТВЪРД плат като лен например.

Предложи някакъв вариант да намеря твърд плат.

Фен Аватара на pLaMmMmM
    Град
    In My Innermost dreams
    то вътре има достатъчно, ако не ти стигне тогава ще потъсиш, но първо си купи да видиш какво представлява и тогава търси

И да дам 500 лева за лазерна епилация.. не мерси.

anonymous708973
    Guest
    вместо ленти може да се използва и някаква гланцирана хартия (например, като от списанието на М-тел)
    Никакъв шанс.
    Взимаш някакъв стар чаршаф и го накъсваш на ленти.

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    вместо ленти може да се използва и някаква гланцирана хартия (например, като от списанието на М-тел)
    Никакъв шанс.
    Взимаш някакъв стар чаршаф и го накъсваш на ленти.
    попринцип става с всякакъв памучен плат
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

СУПЕРРР .. аз сега се чудя дали да събера пари и да си купя такъв нагревател за кола маска мисля че така се казваше .. хем е по-ефикасно , а и пуска точното количество , а не да клепам по 4354 пласта и после да не стане нищо ..

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    А кой е пробвал студената кола маска?
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

А някой знае ли тези пълнители за нагревателите за кола маска али се продават по магазините или само се поръчват?

Веднъж пробвах с кола маска и... опита беше неуспешен

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Цитирай Първоначално написано от LadyV
    Не ти я препоръчвам. Когато в помещението е много топло се размеква прекалено и не лепне, а когато е студено не може да се разтегне както трябва. Първата ми и последна студена кола маска така ме изнерви, че я изхвърлих и от тогава карам само на течна.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Цитирай Първоначално написано от LadyV

Пробвала съм, по-добре течна... студената си е пълен боклук.

П.Т.. намери някой стар чаршаф и действай. И аз ползвам тази, която са дали горе и си я харесвам много Хем и не хич скъпа.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    А когато използвате веднъж парчетата от чаршаф, след това какво ги правите ? Може ли да се използват повторно ? Защото предполагам след някоя и друга година, няма да останат такива у дома.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

На ДЖАНКАР течната е много хубава,а е 1.30.Болка не изпитвам(странно).Кожата ми става мека и не се възпалява.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Ако имаш достатъчно пари си вземи комплект с нагревател, ленти и патрони с кола маска. Аз наскоро си взех и останах много доволна.

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Аз съм използвала студената кола маска на същата марка и първите 1-2 пъти беше голямо мазало, но после свикнах горе-долу да боравя с нея. Не е трудно, но с топлата определено е по-удобно и лесно.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Голям фен Аватара на mimsSss96
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Ако имаш достатъчно пари си вземи комплект с нагревател, ленти и патрони с кола маска. Аз наскоро си взех и останах много доволна.
    Каква цена е г/д комплекта?

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    ^ Добрите комплекти са над 50-60 лева, като после само трябва да презареждаш ленти и пълнители с кола маска..
    Аз лично не бих дала, тъй като от въпросния нагревател поне 40 лв не ми мърдат, не знам за какво са ми, пък и аз съвсем леко я загрявам с ръце и действам..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Да бе, не боли хич.. Само после ходиш с дни със зачервената кожа. Около 600 е една процедура за целите крака, имай предвид, че се правят 6-7, тоест 3500 лв не ти мърдат само за краката. Много по-евтино излиза с кола маска и епилатор. Пък и на тази възраст (не вярвам авторката да е на повече от 20) все още живее при родителите си предполагам, тепърва ѝ предстоят университети, плащания по семестрите, шофьорски курсове и коли (евентуално), абитуриентски бал и куп други глупости на главата, та за това ли ще си харчи спестяванията? Ама кво пък съм седнала да ти обяснявам, нали за теб е НЕздравословно, НЕхичиенично, противопоказно и тнт човек да се обезкосмява където и да е..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

На 15 съм

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си