- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кола маска
На бас, че имаш студио за лазерна епилация. Във втора тема те виждам да я хвалиш.Първоначално написано от xxKiFlAx
![]()
И аз съм използвала тази и от 2-3 път и хванах цаката, но след това си купих епилатор.... Но имам един въпрос.. Тъй като ме е страх с епилатора на триъгълника, нещо ми е мерак за ленти. Бихте ли ми препоръчали някои хубави и не толкова скъпи.![]()
Излиза грубо 2000-3000 лв... Аз лично живея с моите родители и не мога да си го позволя, събирам пари за бъдещият ми университет (в който се надявам да ме приемат, че ако ли не ще кандидатствам докато не ми се угоди ;д) за който един семестър е минимум толкова. Не ми се иска да ги изхарча от сега, тъй като търпя на болка, и кола маската си я правя 1 път на 1-2 месеца, космите ми растат адски бавно (от което съм супер доволна) и за 5 години грубо ще ми излезе на загуба, за какво ми е тогава?...
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Какво предсавлява ?Първоначално написано от LadyV
....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....
Твърда е и се затопля с ръцете, после просто слагаш в/у космите и дърпаш, но без ленти и други екстриПървоначално написано от suNnykaty96
. Аз особена разлика не виждам. Веднъж като започнах да се обезкосмявам на триъгълника я загрях в микровълновата и стана абсолютно същата като течната.
П.П: 1 парче плат може да се ползва многократно :P , поне аз така правя и нямам проблем относно стягането на кола маската.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Пълнителите за нагреватели има ли ги по магазините или само от нета могат да се поръчат ?
Аз съм ползвала студена кола-маска.
Ако се научиш как да я ползваш, върши страхотна работа! С течната кола-маска редовно се изгарях, било то и леко. Със студената чувствам кожата си уникална след това. Трудоемко е в началото, да, ама се свикна. И е най-евтино, де. Една студена кола-маска е 0.80лв., даже и за 0.66лв. съм си взимала![]()
Иначе това за гланцираната хартия е вярно. Ползвала съм каталози на Аvon.![]()
До сега не съм се замисляла за този метод. И съм впечатлена колко момичета сами го правят.Явно не е трудно.
Да попитам тогава (колкото и тъпо да звучи) като си минавате триъгълника, как успявате "отзад" ? Нали се сещате ?
![]()
![]()
![]()
ОМГ!
![]()
![]()
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Нали се сещаш?Първоначално написано от Rebirthing
![]()
![]()
![]()
Кола маска на цяло долу- триъгълнът + ...
между бузките.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Първоначално написано от Rebirthing
Точно!![]()
![]()