Здравейте проблема е такъв че преди 7 8 месеца нараних едно момиче след като тя скъса с мен заради ревноста ми Така да се каже след това аз направих нещата още по зле след като се опитах да направя уж добро , а стана по - зле както в повечето случай когато си мислиш че правиш добро.... Не ми се споделя какво точно съм говорил но да кажем на кратко че съм споделил с нейн близък човек какво прави без да знае. След толкова време имам чувства също и ми липсва но проблема е че това което съм направил със споделянето обърква всичко и иска да си останем приятели . Винаги има надежда дори и в най лошите случай съм ставал свидетел на обрати във взаимоотношения на хора който не се понасят а изведнъж са заедно . Въпроса ми е такъв главно към момичета, ако това се случи на вас , какво бихте искали да чуете от момчето което НАИСТИНА съжалява и наистина вече е разбрал грешките си Какво би ви трогнало освен подаръци и т.н. Цветя и т.н. Какво бихте искали да Чуете и да ви накара да се замислите наистина.........