здравейте! Искам да разкажа моята история.. ! Преди няколко месеца се запознах с едно страхотно момиче от бургас ! Което беше за малко в града ии запознах се с нея станахме гаджета ии тя си замина..! След няколко неочаквани месеца от които чаках толкова много ии се надявах пак да я видя..! Ето че късмета ми дойде .. ноо увии.. тя дойде при мен и ме прегарна,целуна и т.н. По едно време вечерта тя ми звъни около 21:15 ако не се лъжа .. и ми казва следното "Късам с тебе" аз естествено си помислих че се базика. Но когато ми го каза още веднъж аз се замислих и я попитах "ЗАЩО" а тя ми отварна "просто късам с тебе не те харесвам" Хора не мога да разбера Един ден вика че ме ОБИЧА и че много и ЛИПСВАМ а на другия ден вика "КЪСАМ С ТЕБЕ" незнам защо но това много ме нарани вече 4 месеца не съм излизал от удома. Ходя само на училище прибирам се и не излизам с никои! Просто това ми е проблема!!! Но не мога да забравя момичето мисля 4е някаде в нея нещо и вика " НЕ ТРЯБВАШЕ" !! Плс хора пишете по темата