Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
Цитирай Първоначално написано от Pamaa
Като го сложиш в шапоана първо ще набъбне и ще стои на големи топчета, после, ако решиш да го затоплиш на водна баня ще стане ОК, но като изстине ще се желира и ще получиш едно нищо !
Сума ти народ са писали, че нямат абсолютно никакви такива проблеми. Едва ли са седнали да пишат лъжи по форуми.
Нямам съмнения, че ще се получи, ако го направя както трябва, имам съмнения само дали е вредно.
Правила съм си маска за лице с желатин / подчертавам, че съм го затопляла на водна баня / и първоначално си е като вода, но с малко по-гъста консистенция. Първия път забравих, че ще се желира, като изстине, и така за има няма 5 мин. четчицата за маски ми стана на желе!
Ако желатина не е затоплян на водна баня, няма да стане така и само ще си стои на топченца! Може би заради всичките химии в шампоаните желатина не стяга . Извинявам се много, но казвам от мой личен опит и ти нямаш основание да ми опонираш, защото съм го видяла с очите си и пипнала с ръцете си. Пак повтарим с шампоана може да не се случва така .