- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- По време на свирка не ме гледа в очите
Защо,когато прався свирка на приятеля ми той не ме гледа в очите ?
За пръв път чувам за такъв случай...та това ни възбужда най-много
Може би като го прави се превъзбужда прекалено много и едва се удържа да не свърши,затова му е по-лесно да гледа настрани![]()
Стига си пълнила форума с всякакви безсмислени теми.
За няма и час пусна 4 теми![]()
Имаш си уста - ПИТАЙ ГО.
Ние няма от къде да знаем отговорите на елементарни въпроси, индивидуални за всеки.
Толкова си неоправна и лекомислене, че се чудя кой е този ''късметлия''...
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Вместо това си затваря очите..
ми може да си кривогледа?
КАК МОЖЕ НИЕ ДА ЗНАЕМ???? Говори си с гаджето!![]()
това си е стриктно между теб и него. може просто да му е особенност, кой знае!
нямаме тука кристални топки. имаш си връзка, поддържай я с диалог.
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Извинявай, но къде ги видя тези четири теми ? Това е единствената ми тема от днес.Първоначално написано от MakeMeLaugh
Затварял си очите по време на свирка и тя се чуди кво става![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
На доста хора като им става хубаво си затварят хубаво.
Ти да не искаш да ходиш със жабока кърмит постоянно да те гледа с големите си очи.![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
ми щом си затваря очите значи му е кеф, толкова е просто.
обичайна практика е. трябва с него да си говориш за такива неща не с нас.
Айде, айде, make_you_mine коя е? От хиляди километри си личи, че и двете регистрации са твои..Първоначално написано от psihqsala
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
щото си мисли за мен
ОДИН!!!
Първоначално написано от gandalfepi4
![]()
![]()
![]()
![]()
Това ѝ е проблема на нея, на него нищо му няма..
![]()
Към авторката: Ми ти май-май верно си психясала щом питаш подобно нещо!??!
Не се ли досещаш, че човека НЕ МОЖЕ ПОСТОЯННО да те гледа тебе.. Като гледам колко си досадна се чудя той как те търпи.. Извинявай ама достатъчно можеш да му дотегнеш, че да гледа настрани..
![]()
![]()
По темата: като изключим факта, че може да са му изсъхнали очите от гледане и затова да ги затваря друг фактор е на това, че му е много приятно..![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Първоначално написано от darkPaladin
![]()
По темата:нищо нередно не виждам, ебати от мухата правите слон.
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Ти да не го гледаш в очите докато играеш ролята на вятъра ?
Леко е егоистично, не мислиш ли? Дори когато на човека му е хубаво, да гледа теб?
Я го остави да се кефи, както си иска - ако му е приятно, с едно отворено око ще стои.
Ми радвай се-щеше да е тъпо ако те гледа поне от моя гледна точка,защото пък ако те зяпа ще ти стане неудобно разбира се ако си притеснителна.![]()
Няма неизпълнени мечти - има изоставени желания!
аз предпочитам да не ме гледат много много![]()
затваря си очите от наслада, може би? какво толкова..
No need to ask
He's a smooth operator
Съгласна съм,може би си затваря очите от удоволствие.. Но наистина поговори с него.. Но не мисля,че в случая има нещо нередно.. Пък и си мисля,че ако на него нещо не му харесваше - щеше да ти каже .. Но все пак ти си го познаваш най-добре,така че... (:
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
чакай да извадя кристалната топка. и ще ти кажа !
ами ето така правете и да иска да не може да те гледа и ще си спокойна -----------> http://www.redtube.com/43502