.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

англ..помощ

хей..може ли помощ за едно есе на англ...есето се отнася за колективния спорт и трябва да е 90-100 думи но като се има предвид че англ. ми е мн труден и от др страна по тази тема нищо немога да измисля...мерси предварително

И ти к`во искаш да ти напиша аз темата така ли ? Е що не се помъчиш малко , вземеш един речник , учебника и не прочетеш ?!?!
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Мега фен
    Град
    Earth...
    $200

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Да бе е сега ще се хвана да ти напиша домашното, докато ти си седиш и бездействаш, както си и правела досега, щом не си научила английския. Най-лесно е да кажеш 'не мога'.
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Град
    София
    Бих ти помогнал,ако е за 1-2 изречения и нещо не разбираш,но твойто вече е наглост.
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Седни и си го напиши на български първо, после хващаш речник и превеждаш. Или търсиш в гугъл за подобно нещо и после го преправяш. И да има грешки, нормално. Естествено, стига идеята да не е 'не ме бива,ама въпреки всичко искам 6'. Не стават така нещата.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си