- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Как да се отървем от ненужните нерви / релаксация
Привет на всички
От известно време насам имам проблеми със нервите и постоянно съм изморен.Преди да си изкарам яда на боксовата круша вършеше работа но вече не ми помага та въпроса ми е някой знае ли ефективни релаксиращи методи ?
Любовта е частна собственост на жените, която отдават под наем на мъже
http://www.vbox7.com/play:345394c6
Пусни си това клипче(има и други подобни,потърси) сложи си слушалките настани се удобно слушай музиката и гледай пейзажите.
Вече я четох ама не проработиПървоначално написано от Veroniika
А това със клипчето е много добро мерси![]()
медитирай това те освобождава от отрицателноте мисли или отиди на йога на мен ми помага !!!
Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !
Събери си малко парички и си плати една нощувка в луксозен хотел с минерална вода.Някой в Девин, Хисаря или други градове.Отдай се на малко БАВНО плуване.Може и джакузи.И завърши със нещо топло-например сауна, ако издържаш.Аз съм на 12 год. и се успокоявам в сауната.От първия път издържах 15 мин...Ама ако не издържаш в сауна не стой.Това е моят код:
20 минути басейн, 30 минути джакузи и може максимум 15 минути сауна.Просто отиди далеч от всички.Сам.Вземи си телефона, но като стигнеш в хотела го изключи.Никой да няма връзка с теб и да няма кой да те ядоса.Аз лично така правя ама не съм сам...просто няма как.
Най-добрите приятели се превръщат в най-добрите предатели. [от личен опит]
йогата не ми се отдава много много,ще споделиш ли как се медитира тъй като си нямам и на представа а пък да отида на хотел вече съм го правил на всичкото отгоре беше съвсем скоро има няма 1-2 месецаПървоначално написано от gab4ooo
Природа?Иди сам или с половинката си (ако имаш) на излет в планината или на палатка...
![]()
Най-добрите приятели се превръщат в най-добрите предатели. [от личен опит]
^Да,това е най-доброто.Аз като съм изнервен отивам в балкана на село.Няма начин там да си изнервен.Всичко е супер тихо и само звука на някоя птица,или повените от вятъра треви прекъсват тишината.Много успокоява и имаш време да останеш със себе си и да осмислиш всичко на спокойствие.Иначе друг вариант е да слушаш музика,ама не нещо дето те назлобява,ами някоя балада-класическата музика е перфектна в случая.
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Ще ви послушам и при първа възможност отивам на почивка с половинката![]()
http://it-light.net/forums/index.php?showtopic=3060
тибетските упражнения всяка сутрин![]()
Ще пробвам !Първоначално написано от maldini
Слушането на музика е най-добрия начин. Също така природата много успокоява, но на мен музиката повече ми действа.
ваУ рокс
Grell