.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 89
    Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас

Домашни любимци =]

Не видях да има такава тема,но дори и да има явно никой не е пишел в нея за това пускам нова.
    Имате ли домашни любимци ?
    Какви са ?
    Как се казват ?
    От колко време ги имате ?
    И как се сдобихте с тях ?

Аз имам котка,хамстер и рибки ( до скоро имах и водна костенурка,но умря ) , котката се казва Джери,хамстера се казва Бомбичка xD,а костенурката се казваше Пуфи.Котаракът го имам от 12-13 години,бях малка и майка ми и баща ми го донесоха (сиамец е,ако зависеше от мен бих си взела бездомна котка,ноо... ) Хамстера си го купих сама ест.Втори ми е.И рибкитеее..преди бяха в голям аквариум,който си поддържах сама,но ми омръзнаха и ги дадох на нашите и те го съсипаха.Сега са в малък аквариум и са 3-4 рибки. Иии така..вие сте наред.
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Имате ли домашни любимци ? - Да
    Какви са ? - Котка
    Как се казват ? - Люса В началото беше на шега от една приятелка, но постепенно започнахме да я наричаме така и така си остана (:
    От колко време ги имате ? - Вече близо 3 години
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Имам куче и два папагала.
    Кучето го имаме от около година, папагалите от 6 години някъде.
    Големи са изроди и 3те добитъка, а в къщи като ония се развикат от клетката, а лудата се разлае, не можеш мислите да си чуеш.

Навивам наще за още едно куче и един гигантски папагал, но подозирам, че ако това се случи, родителницата ще се изнесе своевременно.

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Имам куче и два папагала.
    Кучето го имаме от около година, папагалите от 6 години някъде.
    Големи са изроди и 3те добитъка, а в къщи като ония се развикат от клетката, а лудата се разлае, не можеш мислите да си чуеш.

Навивам наще за още едно куче и един гигантски папагал, но подозирам, че ако това се случи, родителницата ще се изнесе своевременно.
    И аз много искам папагал,само че много вдига шум и иска много грижи.Чичо ми има два папагала и са ми много смешни като танцуват .Иначе са големи сладури.
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Какви са ? - кученце
    Как се казват ? - Рики
    От колко време ги имате ? - 10 години
    И как се сдобихте с тях ? - подарък за един рожден ден ..
    - only GOD can judge me !! ;]

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Имам пет котки. Четири от тях се появиха благодарение на предишната ми котка (която почина от старост) или с други думи, тя роди, нейното дете роди и т.н. А петата беше нежелано прегладняло бебе, на което му предстоеше да стане бездомно ако майка ми не го беше прибрала.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Фен Аватара на Evie
    Град
    Пловдив
    Да, имам две персийски котки - Меган и Дженифър. Имам ги от 5-6 години някъде и Дженифър(тя е майка на Мегън) ми беше подарък
    Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..

Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
    Чувстваш се безнадежден, но нищо не може да те спаси..
    Той си тръгва.
    Дори искаш да върнеш всички лоши неща, за да можеш да имаш отново и добрите..

gummy bears
    В.

Град
    София
    Вмомента си нямам,а много искам

Имал съм кучета на село-две улични Мурджо и Чочко и 1 канадски вълк.Имал съм рибки,които трябваше да махнем като се преместихме в новия апртамент,щото нямаше къде да ги гледаме.Котка съм имал,папагал,който избяга от клетка с разстояние между решетките 0,5 см(незнайно как) И това са
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Мега фен Аватара на skatew
    Какви са ? - Куче, 3 костенурки и папагал (скоро ще си имам и таралеж)
    Как се казват ? - Кучето - Джони, Папагала - Киви, Костенурките - Тошо, Мишо и Дунда
    От колко време ги имате ? - Кучето от 4 години и половина, костенурките едната от около 3 години, другите 2 от месец и нещо
    И как се сдобихте с тях ? Едната костенурка си я купих, другите я откраднах от зоопарка и другата чичо ми ми я даде, папагала си го купих а пък кучето си го намерих навън, като го бях помислил за лабрадорче после се оказа че е кръстоска между улично и сетер, но е ужасно красив
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Цитирай Първоначално написано от SlowDownBaby
    И аз много искам папагал,само че много вдига шум и иска много грижи.Чичо ми има два папагала и са ми много смешни като танцуват .Иначе са големи сладури.
    Да ти кажа, папагал не се гледа толкова трудно... на моят единствено му слагам храна и вода в клетката, оставям му я отворена по цял ден и той си лети и си каца навсякъде, а когато иска си се прибира в клетката и единствената грижа която полагам е да му слагам едно чаршавче на клетката докато спи Но повярвай ми, заслужава си Супер яко е чувството докато пишеш папагала да ти обикаля по ръцете и клавиатурата (както е в момента)
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients

Имам кокер на близо 9 години, казва се Кари и е мъжки! Имаме го от 3 години. Подарък ни е от кръстниците, защото вече им идваха в повече грижите за него. Преди имах, не по едно и също време, 2 морски свинчета, и двете се казваха Чико А благодарение на една приятелка се наплаших от папагали

Куче един брой. Казва се Бенджи (от Бенджи, Закс и звездния принц... омг ) След 2 месеца става на 9 години. Порода - пекинез

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от skatew
    (скоро ще си имам и таралеж)
    Ееее аз от толкова време искам таралежче и от никъде не мога да си намеря.Ти от къде ще си го вземеш ?
    Пък за папагала,не говори така,че на мен малко ми трябва да се навия ама в моята стая няма място вече,така че и за папагалче... няма как

(скоро ще си имам и таралеж)
    Ееее аз от толкова време искам таралежче и от никъде не мога да си намеря.Ти от къде ще си го вземеш ?
    Пък за папагала,не говори така,че на мен малко ми трябва да се навия ама в моята стая няма място вече,така че и за папагалче... няма как
    Еми чичо ми има таралеж, но си взе куче и го подарява и сега навивам наще да го взема, ама майка ми нещо се опъва щото много животни стават ;д а за папагала незнам за какво място говориш ;д можеш даже клетчицата да му я закачиш на тавана ;д а може и без клетка, даже така е най-добре за него... само да му направиш трябва някакво местенце където да се чувства в безопастност и да играе ролята на гнездо ; )
    Леле като се замисля колко животни съм имал през живота си.. ;д няколко кучета, 5-6 морски свинчета, заек, мноого риби, много костенурки, много хамстери.. ;д тези дни ще кача снимка на ограждението на костенурките, сам съм го правил и съм много горд

Голям фен Аватара на babyy123
    имам куче,казва се Сара и е на 4 години сдобих се с говедото от нета

Повече от фен Аватара на amnessia
    Град
    България
    Имам 1 папагал - без име
    1 морско свинче (розетка) бяло на име Рошко - подарък за Свети Валентин тази година
    Иначе съм имала рибки в доста голям аквариум , котенце съм имала за 1 ден на пътя намерено
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Привет. ^.^
    1.Да, имам, цели 3 са, представи си ;О
    2.Две кучета и една котка, едното куче е лайка,
    другото баща му е лабрадор, котката е улична превъзходна ;д
    3.Алек, Ерик, Томи, всички са мъжкари.. :]
    4.Лайката го имам от 5 години, полу лабрадорът от 2,
    котката от 1..
    5.Лайката отидохме и си я купихме някъде от Лом мисля, че беше,
    полу лабрадорът ни го дадоха, а котенцето от улицата ;д
    Много си ги обичам всичките, но само котенцето се води,
    че е напълно мое, ще пусна и снимки сега :]

Ерик - лайката
    Алек - полу лабрадорът
    Томи - котенцето
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Супер фен Аватара на Korrnyy

Re: Домашни любимци =]

Имате ли домашни любимци ?Да.
    Какви са ?4 котки и две кучета.
    Как се казват ?Котките са Мънчачка, Иво-котка, Този и Сивушек, а кучетата са Бъки и Арчи )
    От колко време ги имате ?От отдавна хаха
    И как се сдобихте с тях ? Всичките ги прибрах от улицата.. Наще щяха да ме убият
    Трагедията е пълна...

Цитирай Първоначално написано от miminko
    Цяла зоологическа градина
    Бял мини шпиц на 7,женски- Пандишпан
    Доберман на почти 2, женски- Ада ( )
    Две улични превъзходни, и двете са на около пет, женски- Ищар и Хера
    Едно улично котенце,някъде на годинка,женско. Бълхичка.
    Шпицът и доберманът са купени,породисти,останалит е са от улицата.
    Само това са. И да,знам за липсата на нормални имена.
    О боже, Бълхичка е най-якото име.. как не съм се сетил деба

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Имам куче, казва се Бък(и), БОК е по порода, от близо 4 години го имаме иии беше подарък
    Имах и котка, но понеже живея в къща и я гледахме на двора - един ден просто изчезна и така и не разбрахме какво се е случило с нея
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    Провинцията
    Много исках, но след като се роди брат ми, майка се оправдаваше с него...

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Цяла зоологическа градина
    Бял мини шпиц на 7,женски- Пандишпан
    Доберман на почти 2, женски- Ада ( )
    Две улични превъзходни, и двете са на около пет, женски- Ищар и Хера
    Едно улично котенце,някъде на годинка,женско. Бълхичка.
    Шпицът и доберманът са купени,породисти,останалит е са от улицата.
    Само това са. И да,знам за липсата на нормални имена.
    О боже, Бълхичка е най-якото име.. как не съм се сетил Д**а
    И мене Бълхичка ме разби

Иначе имам куче сърнист пинчер, казва се Боби. Имаме го от около 4 години. Братовчедка ми ни го подари. Много е сладък, голям лигльо, държи се повече като котка
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Фен Аватара на nessparty
    Град
    София
    Когато съм била на 2-3 години сме имали рибки вкъщи, но понеже аквариумът беше доста големичък и на няколко пъти съм щяла да го бутна ии мама и тати са го разкарали, иначе от 8 години имам морско свинче Спомням си, чее бяхме на море за 14 дни |-( и исках все по-скоро да се приберем, за да си купим Шени, така се казва пухкавата гадинка вкъщи , а името го взех от едно стихче в първи клас за мама Мишорана и мишлето Шени :P Иии тогава, когато го взехме беше много мъничко, сега е като заек, преди 4-5 години роди трички и ги раздадохме, сега Шени според нейните години сгурно е вече пра-баба Да е жива и здрава ;д
    Жалко, че хубавите неща в живота траят толкова, колкото една усмивка !! . .

1.Само един домашен любимец.;
    2.Дърт( ) котарак-порода-улична превъзходна.;
    3.Ченко.;
    4.От 16 год. ,смятай-на 16 години е...;
    5.От улицата... .
    Някои хора никога не се променят!
    Te amo mi vida.

Dulce Maria ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове