Има едно момче което познавам от 4 години и адски много обичам , не мога без него . Преди се виждахме само в даскало но не сме си говорили .. Миналата година ходехме заедно на курсове и сме си говорили някви общи неща примерно за домашните и т.н. през май миналата година въпросният курс свърши и аз не го бях виждала 1-2 месеца но си казах , че ще го намеря .. Намерих му скайпа по не знам какъв труден начин ... Писахме си 2 дена постоянно и през ноща .. На 3тия ден аз му казах , че го обичам а той започна да ме обижда и да ме псува и т.н .. На следващият ден отидох при него но той се направи че не съществувам .. Минаха няколко мъчителни месеца ... не го бях виждала .. на 7-ми този месец го засякох в трамвая и той се държа доста мило .. от тогава не съм го виждала ... но през времето което не го виждах казвах на наши общи приятели да му казват че той е всичко за мен .... Кажете ми имаме ли шанс заедно .. , Как да стана по-близка с него (той не излиза много или ако излиза отива да рита ) ..