.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: Nestea

Голям фен Аватара на Sunshin3

Nestea

кво ще кажете за него? подходящ ли е за здравословен/диетичен режим?
    No need to ask
    He's a smooth operator

не
    калорично е
    има захар
    ... но е за предпочитане да го пиеш пред кола(примерно)

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SUNinTHEsunset
    Не.

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Май-диетичното, което можеш да пиеш е вода..
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Мега фен Аватара на mynichka
    ^ или чай без да го подслаждаш
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Не е диетично, но е по-добре от някои други неща .
    Както казаха можеш да пиеш чай, не билкови отвари, а черен/зелен чай и 100% ще свалиш някакви килограми, въпреки че е малко горчивко, ако не сложиш нищо / аз слагам малко обезмаслено мляко и става като кафе /.
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Мега фен Аватара на Infinity
    Доста захар има, но в зеления май няма толкова много, честно казано не знам .... Става дума за зеления чай на Nestea със ягода и алое вера.

Мега фен Аватара на iiordanova
    Не е препоръчителен за диети, защото има захар. По-добре избери или вода, или чай без захар.

Повече от фен Аватара на Greshka
    И според мен не е много здравословно.Ако искаш до отслабнеш по-добре не го пий.Има доста калории, но иначе можеш да се заблудиш, че е много здравословно.Най вече заради вкуса и този леко прозрачен цвят.

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    От един път нищо няма да й стане-вие пък съвсем.Ако отиде на кафе на вода ли да бъде?
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Не е много здравословно, но аз съм си на диета и си пия по едно Nestea на ден. Не ми пречи на свалянето на килограми. Може би при всеки е различно.

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    "Нестле Фитнес" Абе, пълни бълвочи .
    А Какво ще кажете за нещата на Корни ?

не знаех,че нестле фитнес е ,,бълвоч'' ,

то какво ли да се очаква от толкова много реклами по тв...
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Ако пиеш по едно на 3 дни примерно не мисля,че ще повлияе на диетата,режима ти !
    За Корни съм на същото мнение ... не знам колко калорий е , защото не пише , но може да се хапнат 2 в седмицата (примерно)

Живей един път, но както трябва.. Слънцето няма цяла вечност да те радва.. Граби със шепи.. Обичай всеки.. Края не тежи, ако дните ти са леки..

Фен Аватара на Fr3eGiRl
    Град
    Sofia
    Не мисля, че от едно Nestea на ден нещо ще ти стане .. Аз обичам и го предпочитам пред коли,фанти и спрайтове .. ;дд Пък и не е газирано..

Студеният чай Nestea не е продукт на Нестле!
    Пишете глупости.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    Студеният чай Nestea не е продукт на Нестле!
    Пишете глупости.
    А тогава на кой е ?! Точно на Нестле си е !

Nestea is a brand of iced tea manufactured by Nestle and distributed by Nestle company's beverage department in the United States and by Beverage Partners Worldwide (BPW).

източник: уикипедия

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Nestea е продукт на Нестле!!!
    доказателства:
    1. http://www.mundodomarketing.com.br/i...tle%281%29.jpg

2. http://www.nestle.ca/en/products/brands/nestea/index

По темата - изобщо даже не е здравословен, а какво да говорим ако си на "диета" или режим, или там на каквото си.
    Пий прясно мляко, чай с мед и лемон - билков, айрян, вода, в най - лошият случай степче(то е с подсладител, същото като на лайт продуктите) и т.н.

Цитирай Първоначално написано от Pamaa
    Не е диетично, но е по-добре от някои други неща .
    Както казаха можеш да пиеш чай, не билкови отвари, а черен/зелен чай и 100% ще свалиш някакви килограми, въпреки че е малко горчивко, ако не сложиш нищо / аз слагам малко обезмаслено мляко и става като кафе /.
    някой ще ми каже ли как да си направя чай с мляко без да се пресече, много искам а не мога да си го направя

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Като са на една и съща температура. Затопли 2 пръста мляко в кафена чаша в микровълновата и след това го добави в чашата с чая

Топло, топло, много топло, ама не пари
    Симпатяги

Не осмисляш фрагментите от информацията точно.

А и си свършила наполовина работата си с Wikipedia, не си довършила изречението си:

Nestea is a brand of iced tea manufactured by Nestle and distributed by Nestle company's beverage department in the United States and by Beverage Partners Worldwide (BPW),[1] a joint venture between The Coca-Cola Company and Nestle .................. The beverage comes in several flavors, depending on the country.

http://www.coca-cola.bg/products/?product=nestea

http://www.coca-colahellenic.bg/Productsandbrands/

Брандът (марката) Neastea е замислена от Nestle. Но чаят или по-точно неговата формула и маркетинг се управлява от другаде в различните страни.
    За България е от Кока-Кола Хеленик.
    Ако правата за формулата на чая и т.н. бяха на Нестле - Нестле щеше да си го продава, а не ние (т.е. Coca-Cola).

Това е като Fanta. Fanta си е немска марка. Те държат правата на марката (брандът), но примерно ротационните вкусове (примерно Меднес, Диви плодове и т.н.) не са немски, а румънски и т.н., в които страни пък оперира Кока-Кола Хеленик и са техни идеи.

Различните страни пък има различно плодово съдържание, вкусове, опаковки и т.н.

Нестле у нас се опита да се наложи с идеята със степчета на прах, които са с коренно различен състав от бутилираното Нестий, понеже нямат правата в БГ да копират напитката. Но там качествеото е друга, замисъла е друг, целевата група консуматори е друга, няма много място за сравнение.

И т.н. и т.н.
    Горе-долу го обясних, може да има пропуски, но това е накратко.

Сега по темата:
    Да, във вкусовете Нестий, които са на нашия пазар има съдържание на захар (пише го на етикета). Но няма никакви боклуци от сорта на консерванти и тем подобни. Напитката си е добра, съответният показател е цената. Естественият чай от торбичките е по-полезен и богат, но и по-гаден, а и там не се знае какви треви смесват Ти избираш. Аз смятам, че в нормални или малки количества няма да ти навреди на идеята.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    Цитирай Първоначално написано от Fr3eGiRl
    Не мисля, че от едно Nestea на ден нещо ще ти стане .. Аз обичам и го предпочитам пред коли,фанти и спрайтове .. ;дд Пък и не е газирано..
    + И едва ли се дебелее от него кой знае колко.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си