ljb
Бъдете такива каквито сте !!!
Живота е дар , оцени го !!!
Хайде, отговаряйте
chasovnicibg
1. С практиката ще почнеш да издържаш повече. Има го и варианта от превъзбуда да свършваш толкова бързо. Не го мисли, малък си за подобни проблеми.
2. Ами скъсяването с ножичка е ок. След това си вземи някоя по-добра бръсначка, Жилет примерно.. бикчетата от 20ст. не режат като хората и от там идват порязванията, пъпчиците, болката и оставащите косъмчета.
Можеш да вземеш и някое кремче за кожа и да си мажеш малко пубиса и топките, ако ти е по-нежна кожата за да избегнеш пъпчиците и раздразнението.
3. Можеш и 50 пъти да свършиш, не е вредно, освен, че можеш да се протъркаш ако го правиш чак толкова много без почивки и т.н.
Това, което излиза е остатъчна сперма останала в каналчето след изхвърлянето, нормално е.. За това и се ходи по малка нужда след като си свършил и преди да го измиеш, ако практикуваш прекъснати полови актове, за да изтече преди да почнеш, а не докато си вътре.
Хайде със здраве и се приготви за тролщината, която бълва от този раздел.
Евала , Златен си .Първоначално написано от Eclipsercho
![]()
![]()
![]()
По т.2. За пъпките, освен това което ти каза еклипса за по-качествена бръсначка, можеш да сложиш и малко афтършейв (вярно, понякога е чист мазохизъм, но до сега не съм имал проблеми с пъпките...)
1. Всичко е на психична основа.Първоначално написано от chasovnicibg
2. Ножичката е добра идея , бикчето е блааах, после с крем можеш да ползваш някой успокояващ , Бочко , Тоалетно пате ако ти е чувствителна кожата.
3. Нямаш ограничен брой , можеш да си лъскаш спокойно колкото си искаш , само внимавай да не го протъркаш , че после дискомфорта е ужасТ.
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
Забавянето на еякулацията идва с практиката ..
Не се бръсни на контра и няма да те сърби и няма да се зачервява
Контра - нагоре :d
Поредните свършвания не са вредни мисля че са полезни
мастурбирането и изчистването на така вече натрупалата се сперма е добре .. колкото по често го правиш толкова по добре за теб![]()
Ами отговорили са ти на всичко, аз ще довбавя само: Недей да ползваш автършейв, че ще съжаляваш. Особено както ти е нежна кожата.
Обобщен оза пъпките е :
По добра самобръсначка - 15 лв
Не се бръсни на контра ( т.е срещу косъма, бръсни или на една страна или по-него )
Никога няма да го направиш гладко както е било преди с бръснач, но не се притеснявай, това е нормално.
Боцкането и сърбежът е само първите няколко пъти ... само гледай да не удариш контрата както казаха другите пичове.
Аз лично след бръснене ТАМ ... се мажа с едно кремче за след-бръснене, което много успокоява кожата и нито боде ... нито сърби + това я прави гладка и небодлива ... което е доста приятно за партньорката ми... аа да - и мирише хубаво
което също е МНОГО голям +
![]()
Лично аз се дезинфекцирам там (както и по лицето) с чист медицински спирт (пробвал съм доста видове афтършейв и от всичките пъпчасвам), но не го препоръчвам на всеки.![]()
Welcome to the Jungle...
Спирта изсушава кожата, а на нея и трябва хидратация. Така че по - добре намери си и ти алтернатива![]()
Афтършейв на топките ?Първоначално написано от DarkTemplar
Ти лид ли си или тролиш?
За боцкането съм останал с впечатление, че проблема идва от посоката на бръсненеНа контра ще ти си скъсаш гащите от чесане
![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011