- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да го накарам да ме хареса?
Така харесвам едно момче то мен не може ли съвет как да го накарам да ме хареса. Историята е дълга и почти 2 год. Започнахме да се събираме с една компания там беше и той. Аз го захаресах от първия ден и му казах още същата вечер и се оказа че той не ме харесва. Проблемът е че аз го обичам той е мил с як характер и просто се разтапям до него като го видя. Та бихте ли ми помогнали ? мн. ви моля
Липсва описателно заглавие.
kalpazanka
Щом за две години не си е променил мнението и не са се породили чувства просто трябва да приемеш, че между вас нещата няма да се получат. На сила любов не става.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Ми той ми беше казал преди че ме Обича. А у аз бях спряла да го харесвам ама пак го захаресах преди 2 мецеца
Е последно какво ти е казал, че не те харесва или че те "обича"?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Е това ако го прочетеш от страни как звучи...баш детски историиПървоначално написано от monika9797
![]()
+1Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
Какво значи ''да го накар да ме харесва''.
Такова нещо няма.
Или те харесва,или не.
Ъххх ,с риск да ти отрепя мерака - случва се когато момичето насреща е свястно и с приятен характер, но просто не го харесваш ,да й кажеш ,че ти харесва и прочие ,но просто в момента не искаш приятелка / няма да се получи или нещо подобно.
*дано ОП не е набор 97 ,че ще се почувствам тролнат... *
Не можеш да накараш човек да направи нещо без да го иска.
Ако те харесваше,до сега да си разбрала по един или друг начин.