.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Проблем ...

Проблем ...

Здравейте аз съм на 16 години и от както се помня имам някакво червено петънце на главичката на пениса . това петънце е свързано с каналчето с което уринирам. не ме боли ,но се чудя какво е ... като по малък съм имал проблем с забелването на пениса възможно ли е да съм откъснал малко парченце когато съм го забелил за пръв път ...
    пс : имам някакво петънце на от вътрешната страна на кожичката и то съвпада с това на пениса та въпроса ми е възможно ли е това да е парченцето ??

Г-И-Н-Е-К-О-Л-О-Г!!!! Разбирам, че си притеснен, и че ти е интересно, но не очаквай да получиш отговор в сайт за тийнове хаха

мъжете от кога ходят на Г-И-Н-Е-К-О-Л-О-Г

мисля ,че е уролог ... а други мнения може ли да дадете ??

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    бате ходи на лекар бе ... к'во ми се вреш по сайтове за тийнове ... Може да си за резгане

Ем тоя форум е за това да питаш ако има нещо ,а ако не ти изнася просто не гледай темата ( :

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    върви на уролог ,тук няма да получиш компетентно мнение
    Hostis Honori Invidia

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от anonimen9444
    Ем тоя форум е за това да питаш ако има нещо ,а ако не ти изнася просто не гледай темата ( :
    Да,форума си е за това.. Но става въпрос за ЗДРАВОСЛОВЕН ПРОБЛЕМ,а не обисновени тийнейджърски проблеми.. Поговори с баща си,няма нищо срамно в това,и отидете на УРОЛОГ.. Никой в този форум не може да ти каже какво ти има.. (:
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    София
    Ходи на лекар.

Не мога да разбера защо някои непрекъснато ни питат за някакви здравословни проблеми; не се ли сещаш, че тук никой не е завършил медицина !!!

Може да са хиляди неща. Тичай до чичо доктор и провери за повече сигурност.
    А това със забелването няма нищо общо.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Болезнено ли е? Имаш ли проблеми при уриниране? Опериран ли си от фимоза или нещо такова? Изобщо някакви оплаквания да имаш?
    Местя темата в Здравни.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Нямам проблем при уриниране, не ме боли от много отдавна ми е ...
    не съм опериран ... но преди няколко дни почна леко да се усеща нещо между болка и гъдел в главичката на пениса когато я докосна по грубо ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си