- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Егати поколението...
Честно казано след като виждам през какво преминавам аз, и какво получават другите без нищо да правя, естествено говоря в сферата на любовта, ми иде да се метна през прозореца...въпреки че е безсмислено, просто не издържам понякога....пък и без това около мен все идиоти...
Третото ще да е и не само, че са изперкали ами и са изостанали умствено!! ..Първоначално написано от Sh@d0w
п.п. ако толкова държиш на тебе лесно ще ти намеря жп гара ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Сам го каза не правиш нищо.Чакайки любовта няма да ти падне от небето.Най-лесно е това което мислиш,но не е най-правилно.Опитай се да промениш положението,вложи малко усилия и ще видиш до каква промяна могат да доведатПървоначално написано от tnp123
И аз те обичамПървоначално написано от Hilary_
![]()
Аре, аре, 'големите'.Първоначално написано от Hilary_
Всяко по-старо поколение смята по-младото за грешно, нескопосано, изперкало и какво ли не. В крайна сметка не виждате някое общество да е забило и да е умряло, нали така?
Ние и родителите ни примерно сме различни генерации и ние за тях сме супер странни, а родителите ни за техните родители са били безумни - е, да е станало нещо особено?
Като почнете като проповедници, все едно имате ореолчета всички сте направо..
само не се засягайте много ..![]()
и да, имам ореолче .. даже няколко ..![]()
Priceless .. <3
В момента не е на кеф нещо внимавай ;dПървоначално написано от cranberry696
^^^ Аз никак не се засягам, защото съм доста далече от '96 набора тъй или инак, просто липсата на аргументи е фънЪ![]()
Оо , нов профил ? И аз ще сменям моя ;дПървоначално написано от xBadxApple
Иначе, не му се живее на момчето , решило да се самоубие , негова си работа .
Каквото и да коментирате тук и да обяснявате - ааа , лигави работи , всичко ни се дава , и т.н. - да се самоубиеш е решение, което не се взима лесно.
Кофти е , че не е имало някой, който да му каже , че т'ва не е края на света , ама щом момчето не е прескочило тази лека бариера, значи е щяло да се препъне и убие на някоя друга , така е оформено, техните не са го направили приспособима личност. Неприспособимите живота ги избутва и ги премахва, това е съвсем естествен ход на нещата .
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
пхаха и за к'во да се аргументирам като ползата е никаква? Такива спорове са БЕЗМИСЛЕНИ и нищо не се променя с тях ..
за мен малките не съществуват, така че слабо ме вълнува какво правят и какво не .. да се спасяват кой както може ..![]()
Priceless .. <3
Е, ном ном-ке, то това не ти ли е новия бе :д и как ме улови ^^
@кренбъри - променили са се, но има и промяна в политическата/социалната/идейната сфера. Точно там е цаката - за ние/вие/те са супер странни сега подрастващите с техния метод на възпитание, внедряване в нета от малки и какво ли още не, но това е плод на промяната в обществената настройка и т.нар. information age.
Различни за нас, те ще си изградят някакви принципи и някакво общество, което ще ФУНКЦИОНИРА, просто защото друг избор няма. Така, както нашето общество е тооолкова по-различно и възмутително за пре-89 ерата, но пак бачка.
Хилъри не я греят тея неща, но идва ден, в който 4-5-6 години, които са разликата между '96 и '91 примерно, ще се изравнят и ще бачка с такива хора и тогава ще я загрее. Но сега нека си мели така.![]()
аз мисля че е до слаба психика . и аз съм израстнала с проблемно семейство ама тва че някакъв пиклю ме е прецакал и ме е наранил щото не изпитва тва което аз към него не означава че ще се самоубивамколко момчета има още. а като видя някъде не мога да живея без теб мило нз какво ми става не можел/а глупости! и аз се чудя какво им става как може заради несподелена любов да сложиш край на живота си :Х луда му работа
случвало ми се е да мисля за самоубийство,но не сериозно
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Това в кой филм?Първоначално написано от SisiStrange
Човек не решава да се самоубие на трезва глава. Повечето самоубийства дори не са обмисляни, просто човек понякога за отрицателно време може да изпадне в наистина много тежко състояние на депресия, нещо съвсем малко и незначително може да го отключи. Като става дума за депресия в истинския смисъл на думата, а не общоприетото - "ще си седя вкъщи, ще плача по цял ден, ах колко ми е скапан живота, с никого няма да говоря..."
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
А останалата част от поста ми прочете ли я?Първоначално написано от Violenza
Да, не споря. Ама човек, който се е метнал под влак, защото го е отрязало момиче, не знае какво е да си гладен и да няма с кой да си кажеш "здрасти". Аз също не съм с розов живот: разведени родители, сложна социална среда, минала съм и през бедност преди, голямо напрежение и прочие и от чист опит си казвам, че в един момент човек се радва на това, че е здрав, че има ядене в хладилника и, че в тоя момент няма от какво да се страхува. Това, че някоя го е отрязала би било като плюнка в морето на съзнанието му (сори за поетичния израз).
Има си впрочем форум за самоубийци (само, че е на английски). Потърси в гугъл. Те се оплакват, говорят и планират с месеци, а някои с години и при това стгава дума за хора, за които липсата на гадже е последна грижа сред 1000 други.
Аз съм ЗА срещите с психолог. Все някой трябва да връща на земята хора, които им е хрумнало, че разни дреболии са катастрофални трагедии.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Да де, знам, че си имам известни проблеми с социализирането....но не за това говорех, бях намерил перфектното момиче, но тя не ми отвърна, а щом с нея нямам шансове не виждам с коя друга ще мога...Първоначално написано от Sh@d0w
Пък и сега се чувствам парализиран, абсолютно нищо не ми се прави...щом и брат ми, който е с 4 години по малък от мене вече си има приятелка, поне по негови думи,(не вярвам да има любов в пети клас) е как да не се садна...
Хора без стимул за живот, ограничени хора от 1 човек, хора без мотивация, цели, мечти...без воля... дано никога не стана един от тях!
хЪх...