Определено причината за това не е била само тази. Просто на момчето много му се е насъбрало и несподелената любов е била достатъчна, за да прелее чашата. Лично според мен това му е било нещо като фикс идея. Мисля че е бил афектиран от нещо в момента, замислил се е и за въпросното момиче което е обичал и му е кипнало.

Много е тъжно, все млади хора си заминават от този свят.

Момчето вероятно не е имало с кого да споделя. Когато споделиш, както и по-горе казаха, може да ти олекне. Предполага се че 16-годишния не е разполагал с такъв.

Колкото до това дали бих споделила с непознат - да, бих и съм го правила. После станахме много добри приятелки. Тя е единствената която знае може би всичко за мен.

В училище обаче, разните му педагози и подобни, въобще не вършат работа за споделяне, не и в България. Тук ти се правят на умни, а всъщност ти бръщолевят абсолютни тъпизми. Накрая, дори и да е улучил ученикът някой който става за слушател, после пък минимум класната ти научава всичко, родителите също, най-често на родителска среща. Така че то каква тайна става? Всеки в даскалото ти научава и освен да започнат непрестанни подигравки друго не става.

И не, мерси, аз с подобни хора нямам намерение да разговарям за проблемите си.