.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Преглед.. :{

та наскоро личната ми лекарка ми каза че трябва да дойда за проф. преглед, тъй като наближавам 18-така, а проблема е, че имам явно силно изразена фобия от лекари,игли и изобщо всичко "медицинско" , може ли някой да ме светне какво представлява този преглед, т.е. какво включва че да се подготвя психически :P .

П.П моля ви хора кажете само,че няма да се взема кръв .

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Не ходиш ли всяка година на профилактичен преглед поне за онзи картон за училище?

На профилактичен преглед те мерят колко тежиш, колко си висока, преслушват те и евентуално мерят гръдна обиколка. Поне при мен това правят всеки път.

Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
    Не ходиш ли всяка година на профилактичен преглед поне за онзи картон за училище?

На профилактичен преглед те мерят колко тежиш, колко си висока, преслушват те и евентуално мерят гръдна обиколка. Поне при мен това правят всеки път.

разбира се че ходя, но помня,че ми каза,че трябвало и кардиограма ала бала, явно и други неща вече, затова питам.

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Да ,ходя околооо септември и ми вземат кръв,урина,правя едно такова да видят колко ми е капацитетът на дробовете и такам
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Цитирай Първоначално написано от britzy
    Да ,ходя околооо септември и ми вземат кръв
    ахаааам,мерси смятам да.. Пропусна !

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Аз мислех, че това за картона е профилактичен.

И по-добре стискай зъби за тия 3 секунди, отколкото да ти има нещо и да е късно да се лекуваш после.

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
    Аз мислех, че това за картона е профилактичен.

И по-добре стискай зъби за тия 3 секунди, отколкото да ти има нещо и да е късно да се лекуваш после.
    Подкрепям.
    Наистина изтрай да ти вземат. И без това вече са ти взимали, а още дишаш.. Наистина трябва да има профилактики, щото ако стане късно, после става 48825 пъти по-гадно.
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си