.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Скромност

Голям фен Аватара на an0nimn0

Скромност

Какво според вас е скромността? Нещо лошо ли е или хубаво? А вие скромни ли сте?

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Недостиг - Малодушие
    Баланс - Скромност/Смирение
    Крайност - Гордост
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Хубаво е. Хората забелязват какво вършиш и го оценяват повече, ако не се възгордяваш и фукаш. В другия случай просто дразниш.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Град
    around the world !
    Качество за хора, които няма с какво друго да се похвалят.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Зависи от каква гледна точка го гледаш.. От една страна не е чак толкова добро качество,но от друго е хубаво качество,което човек може да притежава..

А това:
    "Качество за хора, които няма с какво друго да се похвалят. "
    Най-тъпото нещо,което съм чувала и чела някога.. Не скромността определя какъв е човека или дали има,или няма с какво да се хвали.. А да не говорим,че е по-добре да си скромен,а не да се фукаш наляво-надясно ,че си направил еди- си какво..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    София
    Хубаво нещо е скромността.Защото не винаги всички е материално.Защо ли,чудя се четох наскоро една статийка,че на висок е % на самоубийствата при богатите хора.Може би щото осъзнават,че не всичко може да се "купи".Не мога да кажа,че съм кой знае колко скромен,но не съм и алчен.Никога не съм искал да имам някви яхти и ферарита,но от друга страна не искам да живея супер мизерно.Балансирано е най-добре
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Добро нещо е според мен. Хубаво е да си скромен, така получаваш повече похвали, а не говорене зад гърба колко си надут, високомерен и т.н. Лично аз мисля че съм скромна, но другите трябва да преценят.

Мега фен Аватара на iiordanova
    "Скромността краси човека."

Но точно човека е ключ тук. Скромността зависи от човека, от това как възприемаш скромността и какво разбираш от скромност.

Да вземем пример:
    Ако Ясен забива мацки с лекота и може да забие всяка, дали ще се фука с това нещо? Аз мога да вдигам шишето от масата с лекота, но никога няма да се похваля с това, че мога да го вдигам, както и Ясен няма да се похвали, че може да забие всяка една мацка.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Намирам го за положителна черта. Наистина, имам приятелки, които знаят доста по дадени теми, но едно е когато можеш го показваш скромно, когато се налага и хората имат нужда от твоята помощ и съвсем друго е, когато се показваш колко си вещ с повод и без повод.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си