- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- За Китаристи!!
чувствам се голем бедняк![]()
можеше да инвестирам в по-хубава китара, вместо да си давам парите за кво ли не![]()
но пък моята си има история, свирено е от големи хора, имаше автографи от още по-големи![]()
планът е да си подредя живота колкото може и пак сериозно захващане с музиката, пожелайте ми успех![]()
успех. Да научиш смоук он дъ уотър чу ли ?Първоначално написано от iLovePussyJuice
ваУ рокс
Grell
Да ви се похваля,снощи имахме концертче![]()
!!! Мина перфектно свирехме някаде 3-4 часа до към 3:00
![]()
!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Какво и къде свирихте? =)
Ами във едно заведение във Гоце Делчев.Първоначално написано от Scrat
Свирехме от всичко по малко(рок,блус,траш,импрови заций)!!Супер яко си прекарахме!!
![]()
![]()
Сподели още! :PПървоначално написано от Nithael
Китара лагуна (май) стратокастър боди. Струни 9-46.. кубе Roland x15 cubeПървоначално написано от Nithael
. И .. голям пич е!
ваУ рокс
Grell
laguna le122 (sunburst) http://imagethumbnails.milo.com/007/...563391_290.jpg
ся ми тряа един дигитек дет метъл педал (и на малкото се задоволявам..)ама няма пари ;D
^ забрави да уточниш че струните са дадарио :Д
Тая китара ми е позната отнякаде(май я гледах във форума за музиканти,някой я продаваше)! Готина е,а и кубенцето е супер!Първоначално написано от Nithael
![]()
![]()
Поздравления!![]()
Кубенцето размазва. Всеки който го е барал ще потвърди. Метъл стак ефекта е уникален.
ваУ рокс
Grell
Аз имах 20х и направоо беше невероятноо!!!Първоначално написано от BladeDancer
![]()
мда, един пич от варна..вече е моя :ДПървоначално написано от sunman
Аз гледах 40/80 XL и въобще XL сериите. Имат си соло канал плюс какви ли не ефекти. Само дето май нямат метъл стак а имат екстрийм и глупости. Но пък трябва да видя някъде да го пробвам.Първоначално написано от sunman
ваУ рокс
Grell
Незнам,аз несъм голям фен на вградените ефекти! Сега съм с един Marshall JCM 900 Dual Reverb Combo(татко го беше докарал отнякъде).Още немога да му се нарадвамПървоначално написано от BladeDancer
![]()
!!! Сега събирам кинти за някакъв Wah-Wah и някакъв друг педал!!!
![]()
Е не си фен ама за бедните само това остава нали...
ваУ рокс
Grell
Не,лично мене ме кефи изчистения звук(без ефекти без нищо),стил АC/DC!!Първоначално написано от BladeDancer
Стил ейси диси. Ама като искаш нещо по хард не става. Иначе звука на дс-то кърти. Ама едва ли е само от чистичкия звук ами и от онова СГ на ангъс ха ? ;D
ваУ рокс
Grell
Ааа толко да ме кефи това SG!!!!!!Първоначално написано от BladeDancer
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
много сте претенциозни
аз съм скромен...един джем ми заспива!![]()
ще ми отива на очите![]()
Звука на СГ-то е уникален. Просто може би един от най-добрите. Говорим за хубавите стари сг-та. Първите или още онези които са се казвали LP..
ваУ рокс
Grell
мразя V-таПървоначално написано от Nithael
![]()
Значи V-тата ми харесват,JEM-овете не ми допадат много(твърде нестандартни са)!![]()