- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- За Китаристи!!
В-тата са добри. Ама експлорерите предпочитам.
ваУ рокс
Grell
Е,аз ще избера V-тоПървоначално написано от BladeDancer
! А инче любимата ми е SG
![]()
:P :P!!!!!! Свирел съм на Les Paul(абе верно много си тежи тая пущинa) и трябва да я спусна до земята за да може да ми е удобно,а пру SG-то няма такива проблеми
!
то верно ли че грифа на лес пола бил като бейзболна бухалка? :Д
иначе откъм дизайн на китара бц рич варлоцк кърти...ама изглежда малко неудобна за свирене в седнало положение
Експлорера е със тънък гриф. Това ми харесва. Иначе лес паула е просто уникална китара. И все пак екс> лес
ваУ рокс
Grell
Забрави да свириш със BC rich седнал,също и със V-та не е удобно!Първоначално написано от Nithael
![]()
Един приятел ще си купува Epiphone LP custom и съм на седмото небе че ще разбера какво значи да държиш ЛП ..![]()
ваУ рокс
Grell
Съмнявам се да тежи колкото оригинала,но пак евала за твоя приятелПървоначално написано от BladeDancer
!
И за теб де![]()
![]()
Аз нали разправях за ония стаг от който имах болки в гърба. Дано да не тежи толкова. Както и да е за лес паул бих се осъкатил стига да свиря на него.
ваУ рокс
Grell
Добре де,какъв е тоя стаг,който да тежи толко!!!Първоначално написано от BladeDancer
Прекалили са явно със шперплата!!
![]()
![]()
Абе кой знае от какво е направен и той. Почти съм сигурен че не е от дървен материал..
ваУ рокс
Grell
Имаше един руснак,който правеше китари от лопати![]()
![]()
!! Лопата с EMG адаптери кво повече да искаш!!
![]()
![]()
![]()
![]()
квото и да си говорим, тази китара просто няма равна - http://www.youtube.com/watch?v=ncgqt...eature=related
Абе всичко що пише ЕСП нас него го взимам .. Ако измислят китара от тоалетна чиния ще е добре. Хем ще серем хем ще свирим смоук он дъ уотър..
Та та пръц та та та пръц
СМОООООООООООУк он дъ уООООООООтър
дъ ПРЪЪЪЪЪЦ пльос ин дъ скай !!
ваУ рокс
Grell
просто си издълбай дупка в стената и свири :ДПървоначално написано от BladeDancer
BC Rich Ironbird![]()
Пожелавам ви успех!!!!!!!!Първоначално написано от XxXEmoLifeXxX
![]()
Искам всякаква информация .. как си взел експлорера и колко е струвал и какъв е ..Първоначално написано от XxXEmoLifeXxX
![]()
ваУ рокс
Grell
Сега ако каже,че е бял на цвят и че на него пише EET FUK,ще го издириме!!!![]()
![]()
![]()
Вижте туко що на какво попаднах http://www2.gibson.com/Products/Elec...ing/Specs.aspx ГОЛЯМА КРАСАВИЦАААА!!!!!!!!![]()
![]()