Мен ме скъсаха веднъж за пълна ( моя ) простотия -- изтрита пътна маркировка и продължих направо от платно за завиване надясно ... два пъти на едно и също място Ама иначе карах общо взето добре. Втория път карах адски нервно, обаче беше пичав изпитващият, не направих нарушения и го взех. Първия път ме караха да паркирам, втория не. Иначе 25 минути продължава изпитът, случаите, при които веднага те късат, са преминаване на червено, ПТП ( като да качиш колата върху бордюр също се счита за ПТП ) и неспиране на знак STOP. Оттам насетне могат за всичко да ти се заядат или пък не -- много зависи на какъв човек попаднеш. За отнемане на предимство вече не помня дали директно късат, ама май да. Ще ви направят подробен инструктаж предварително, така че ще знаеш, споко.
И, моля ти се, разучи си откъде да си включваш фарове, чистачки, аварийни и такива работи, 'щото е цифра смешно като питат на устройство на колата елементарни неща да не се знаят. Никой няма да те кара на изпита да обясняваш как функционира двигателят, ама е срамота утре да излезеш на пътя и да не знаеш откъде да си отвориш капака на колата, нали ...
Успех!
Big A, little a, bouncing B
The system might have got you but it won't get me!