Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
Аз я цъкам от Chronical 3. Спрях след Хелбаунд. А човешкия дагер прави много дпс със лъка, щот има крит дмг. А арчера нема... Верно, че тряя да доближиш на 2см от него, че да го пукаш ама...Като си биех за куеста във Варка ползвах лъка от стрелеца...по бързо става Сега може и да е паладина. Не съм много убеден де, щото с бъфове от профет с гладиатора сме мноооого на кантар...

Btw дестрото още ли е машина в катакомбите или вече и чеп за зеле не става от него?
Арчера няма крит дмг. Значи аз и 90% от играчите са виждали арчер да прави 20/20 удара нормални крит по 3-4к един след друг. Нещо не ти вярвам че си играл сериозно . Профет бъффс съкс. Виж пък за пвп става ама на бъфове вц-то минава всички. Профета се използва най-вече за белет. С енчантнат на +19 резист fire щото е ужасно там. Иначе във варка всичко става бързо повярвай. Не знам обаче как ще биеш по-бързо с лъка отколкото с дагера.

дестрото никога не е бил фармер но виж в пвп е много мощен. Вече танковете го минават ама има скилл огледало. Всички атаки които му направиш идват към теб. Лошо е да се стъннеш сам нали :Д?

-------------------------------
Ей секси .
шт сксм