- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- малко помощ относно преместване в друго училище.
Здравейте, аз съм във 8ми клас. Изучавам италиански език във професионална гимназия. Проблемът е, че искам да се преместя във училище, където да изучавам английски във 9ти клас(като основен език), защото не се справям много със граматиката на италианския, а и съучениците са ми много "недружелюбни", и по този начин аз изобщо не искам да ходя да училище, може да ви звучи смешно, но аз дори съм плакал заради това... Както и да е, искам да знам, възможно ли е такова преместване, и как става?
Благодаря предварително!
аз уча основен английски с втори италиански(( в 8ми клас )) така че мисля, че няма да е проблем да се преместиш...... от началото на другата година защото сега е доста късно, ам и сега може .... нз : )
а това за недружелюбните ученици навсякаде го има.... надеждата е в онези, на които не им пука ; )
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Напълно съм съгласен, правя се, че не ми пука, но явно не помага...Първоначално написано от thegreenzombie
С приравнителни изпити по основния език в новото училище.. В случая трябва да държиш изпит по английски език..Най-добре е да поговориш с директора на училище,в което искаш да учиш.. (:
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Зависи.. ако в 8ми клас си бил подготве по италиански трудно ще се преместиш с друг език, ако и там са били подготве, защото се предполага че те ще са на високо ниво, а ти ще държиш приравнителен изпит. Но ако си учил някъде другаде английски и си мислиш, че може да вземеш изпита, премести се![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
и аз така си мислех, обаче повярвай ми...ще спре да ти пука ;]]Първоначално написано от muho
та по темата.... даскалото не е чак професионална гимназия, ам е на път да стане езикова xD учат се доста езици, а паралелката, в която съм аз, е за 1ва година и не мисля че ще ти трябват изпити.... ако дадеш повече инфо няма да е зле ;]]
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Пич, учи си уроците, недей да се ядосваш заради някакви разгонени ретардчета.![]()