- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Косопад и тривитаминол
Искам да питам дали някой е ползвал този продукт. Аз имах ункикална гъста коса, която беше саваршенна. Е да, ама се подстригах и почнах да я исправям секи ден по 465464654 пътии почна да опада.. Та мисалта ми е, някой има ли проблем като моя, исполза ли някви препарати и дали са му помогнали.. ии за тривитаминола дали ви е помогнал
Аз ползвах този продукт и не намерих разлика ако си намажа косата само с бадемово масло или масло от пшеничен зародиш!Единствената разлика,която открива,е че се измива адски трудно![]()
Ти използвала ли си го за акнето и видя ли ефект ?Добавят ли се някакви други масла ии как става процедурата по-точно ?Първоначално написано от pilencaaa
По темата - Ползвам тривитаминол ,имам гъста коса ,не я горя и забелязвам,че става все по -бляскава и здрава.Другите хора и те го забелязват![]()
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
От тривитаминола при някой хора се ПОЛУЧАВА КОСОПАД,пърхуд също.Зависи как ще ти понесе..консултирай се с някой лекар
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Точно за косопад помага,да.
П.П. Чувала ли си за буквите "ъ" и "з"![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Как тривитаминолът ще е антибиотик?!
И причинява косопад, омазняване и пърхут на много хора. Така че щом и без него ти е опадала косата, не мисля, че можеш да си позволиш риска.![]()
++++++ ... Вие чувате ли се?! Антибиотик билоПървоначално написано от WaterLilly
![]()
Това са концентрирани витамини на водна основа, които се инжектират подкожно на ОВЦИ за по-гъста козина. Ако косата ти е ОПАДАЛА, не се безпокой, както когато откъснех косъм, независимо от къде, след 2 седмици до 2 месеца той започва отново да расте, бавно но сигурно. Не си ги слагай тея глупости на главата, повече коса от предишната ти няма да порасте, а най-много да стане по-зле и от сега
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Ейй мерси ви на всичкии !се пак аз мисля да го пробвам .. препоръча го ии фризьорката ми .. се пак положението става се по - зле ии по - зле ..
![]()
трябва да пробвам ! :P :P
П.С за правописните грешки.. срии ама си обичам да си пиша как ми дойде като съм на компа..![]()
Нем, за тривитаминола си думаме :P аа може да ми кажеш какво е това, за какво, за първи път го чувам, но май е нещо подобно![]()
Сигурна ли си, че е било тривитаминол? За косата има супер ефект... ама за лицето нещо не ми се вярва... Май се бъркаш с някой друг продуктПървоначално написано от pilencaaa
Аз не бих си намазала лицето с тривитаминол след като го инжектират на овцете и се иползва за коса... Даже от както го използвам съм забелязала, че ми расте нова коса...
![]()
^Няма как витаминът да е антибиотик. По тази логика щяхме да лекуваме пневмонии и менингит с вит. С.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
^+
Няма тривитаминол на хапчета.
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
http://store.picbg.net/pubpic/84/BE/...1b3baa84be.JPG точно е такива хапченца са самоче цвета е червен със жълт...
алелеле
Това е Ревалид мацка, не тривитаминол![]()
![]()
![]()
а това че съдържа същите витамини - да така е, само дето не е за овци и няма опасност да ти окапе косата, тъй като е съобразен с приема за ХОРА не за ЖИВОТНИ
![]()
![]()
![]()
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
И кой ти го каза това "тривитаминол на хапче" .. името му е Ревалид и Ревалид си се води.. явно е бил някакъв стажант или някой който изобщо си няма понятие от фармацефтика![]()
![]()
То бива, бива, да ти го кажат на 'опростен език', ама чак пък и антибиотик са ти го изкарали, тази аптека има ли лиценз, или там каквото се нарича разрешителното за работа
![]()
...но във тебе като рана
"Защо?"
не спорете де..не знам дали има не съм проверила..но все пак тривитаминола се купува от ветеринарна аптека как ще го продават и в обикновена в формата на хапчета..и аз мисля, че няма..а и + това тривитаминла помага мн за косата (ползвала съм го) и по тая логика не мислите ли че ако си нахплепате лицето ще се окосмите по цялото лице..все пак по цялото лице има мъхчета..а колкото до темата : пробвала съм и ми се отразява добре, но при всеки е различно..опитай нищо не губиш..ако не ти хареса се пак е 6 лв. или го подари на някой или го хвърли аиде успех![]()