.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Косопад и тривитаминол

Искам да питам дали някой е ползвал този продукт. Аз имах ункикална гъста коса, която беше саваршенна. Е да, ама се подстригах и почнах да я исправям секи ден по 465464654 пътии почна да опада.. Та мисалта ми е, някой има ли проблем като моя, исполза ли някви препарати и дали са му помогнали.. ии за тривитаминола дали ви е помогнал

Супер фен Аватара на pilencaaa
    Тривитаминол-а знам , че има и голямо действие върху кожата на лицето (акнето) ... Води се като антибиотик.. за косопад не знам .. има най - различни шампоани ... иди в аптеката и потърси Но спри с горенето на косата
    Няма нужда да се доказваме пред хора, които не вярват в нас..

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Аз ползвах този продукт и не намерих разлика ако си намажа косата само с бадемово масло или масло от пшеничен зародиш!Единствената разлика,която открива,е че се измива адски трудно

Супер фен Аватара на zoreto
    При мен от тривитаминола имаше ефект и то доста добър, аз те съветвам да пробваш ,нямаш какво да губиш.Стимуланта за коса на Икаров е много добър също
    ПС. Часовете по български няма да са ти излишни

Голям фен Аватара на GrippingBosh
    Цитирай Първоначално написано от pilencaaa
    Тривитаминол-а знам , че има и голямо действие върху кожата на лицето (акнето) ... Води се като антибиотик.. за косопад не знам .. има най - различни шампоани ... иди в аптеката и потърси Но спри с горенето на косата
    Ти използвала ли си го за акнето и видя ли ефект ?Добавят ли се някакви други масла ии как става процедурата по-точно ?
    По темата - Ползвам тривитаминол ,имам гъста коса ,не я горя и забелязвам,че става все по -бляскава и здрава.Другите хора и те го забелязват
    LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
    момиче

Ами да използвах го , защото кожата на лицето ми бе много проблемна ..Ходих на кожен лекар и ми каза тривитаминол 1 хапченце сутрин и 2 вечер .. Определено има ефект

I ♥ machoka Супер фен
    От тривитаминола при някой хора се ПОЛУЧАВА КОСОПАД,пърхуд също.Зависи как ще ти понесе..консултирай се с някой лекар
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Точно за косопад помага,да.

П.П. Чувала ли си за буквите "ъ" и "з"
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Как тривитаминолът ще е антибиотик?!

И причинява косопад, омазняване и пърхут на много хора. Така че щом и без него ти е опадала косата, не мисля, че можеш да си позволиш риска.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
    Как тривитаминолът ще е антибиотик?!

И причинява косопад, омазняване и пърхут на много хора. Така че щом и без него ти е опадала косата, не мисля, че можеш да си позволиш риска.
    ++++++ ... Вие чувате ли се?! Антибиотик било Това са концентрирани витамини на водна основа, които се инжектират подкожно на ОВЦИ за по-гъста козина. Ако косата ти е ОПАДАЛА, не се безпокой, както когато откъснех косъм, независимо от къде, след 2 седмици до 2 месеца той започва отново да расте, бавно но сигурно. Не си ги слагай тея глупости на главата, повече коса от предишната ти няма да порасте, а най-много да стане по-зле и от сега
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Ейй мерси ви на всичкии ! се пак аз мисля да го пробвам .. препоръча го ии фризьорката ми .. се пак положението става се по - зле ии по - зле .. трябва да пробвам ! :P :P

П.С за правописните грешки.. срии ама си обичам да си пиша как ми дойде като съм на компа..

Мега фен Аватара на koshtramba
    Някой май бърка Тривитаминол с Хлорнитромицин.

Нем, за тривитаминола си думаме :P аа може да ми кажеш какво е това, за какво, за първи път го чувам, но май е нещо подобно

Ами да използвах го , защото кожата на лицето ми бе много проблемна ..Ходих на кожен лекар и ми каза тривитаминол 1 хапченце сутрин и 2 вечер .. Определено има ефект
    Тривитаминол хапченце ???

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Сигурна ли си, че е било тривитаминол? За косата има супер ефект... ама за лицето нещо не ми се вярва... Май се бъркаш с някой друг продукт Аз не бих си намазала лицето с тривитаминол след като го инжектират на овцете и се иползва за коса... Даже от както го използвам съм забелязала, че ми расте нова коса...

Да тривитаминол хапченце , антибиотиче , за личице!

Някои май не знае , че го има на хапченце като антибиотиче , а ?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^Няма как витаминът да е антибиотик. По тази логика щяхме да лекуваме пневмонии и менингит с вит. С.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

I ♥ machoka Супер фен
    ^+
    Няма тривитаминол на хапчета.
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Хора я стига .. как ще го няма като аз го пиех .. Боже боже.. отидете в някоя аптека и питайте за тривитаминол на хапче... моля ви се ..

http://store.picbg.net/pubpic/84/BE/...1b3baa84be.JPG точно е такива хапченца са самоче цвета е червен със жълт...

алелеле

Това е Ревалид мацка, не тривитаминол а това че съдържа същите витамини - да така е, само дето не е за овци и няма опасност да ти окапе косата, тъй като е съобразен с приема за ХОРА не за ЖИВОТНИ
    ...но във тебе като рана

"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"

FuckingFreak Казах каква е разликата .. знам , че това не е Тривитаминол.. мини утре през аптека и попитаи за тривитаминол на хапче..

И кой ти го каза това "тривитаминол на хапче" .. името му е Ревалид и Ревалид си се води.. явно е бил някакъв стажант или някой който изобщо си няма понятие от фармацефтика То бива, бива, да ти го кажат на 'опростен език', ама чак пък и антибиотик са ти го изкарали, тази аптека има ли лиценз, или там каквото се нарича разрешителното за работа
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Много почна да ги разбираш нещо .. отиди в близката аптека до вас и провери ! Какво ще кажеш ?!

Banned Мега фен
    не спорете де..не знам дали има не съм проверила..но все пак тривитаминола се купува от ветеринарна аптека как ще го продават и в обикновена в формата на хапчета..и аз мисля, че няма..а и + това тривитаминла помага мн за косата (ползвала съм го) и по тая логика не мислите ли че ако си нахплепате лицето ще се окосмите по цялото лице..все пак по цялото лице има мъхчета..а колкото до темата : пробвала съм и ми се отразява добре, но при всеки е различно..опитай нищо не губиш..ако не ти хареса се пак е 6 лв. или го подари на някой или го хвърли аиде успех

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си