- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Косопад и тривитаминол
Така е.. никoq не е толковa хубавa колкото теб <3.Първоначално написано от stelit0
ваУ рокс
Grell
Аа мерсии мн, аа само за последните 2 коментара .. арее ако има нещо да говорите по темата, говорете, аа ако имате нещо за мене ми го кажете на др места като скайп или ЛС .. Таа по темата .. мерсии се пак, да найстина го има на хапчета ии е за хора. А ии него слагат на овци а на кучета и котки, четох много и мисла, че витамините неса никак вреднии или със супер страничните ефектии .. Таа дали ще го поцкат на куче или котка илии ще си го мажа по косата, няма значение, стига да ми донесе не хубав лай аа хубава козинка![]()
.. таа да знаете че може да го има на хапове ии съдържа само стимуланти ии заздравители под формата на витамини
![]()
![]()
Мой роднина работи в аптека,попитах до днес и ми каза,че НЯМА тривитаминол на хапчета! Хора,различавайте РЕВАЛИД за косопад и тривитаминол за КОСА. (и двете съдържат едни и същи витамини предполагам,за това е станало объркването)изообщо не са прозвеждани хапчета,защото 1во попринцип се прилагат вурху животни..ако са на хапчета как ще ги използват един вид животните? (да,понякога се дават и на животните лекарства,но все пак.)
2ро,ако са направени тези специални хапчета тривитаминол,как ще ги използваме ние хората? хубаво,ще ги пием ама нали се предполага,че с тривитаминола се прави маска?
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Да има ревалид, и е за хора. Има и тривитаминол, които не е за хора, НО МОЖЕ ДА СЕ ИЗПОЛЗВА, защото несъдържа нищо помагащо само на животни или пък вредно за нас. Сместа от витамини може би е същата и в ревалида. А за хапчета съм сигурна, че може да има, но незнам ..
Колко народ ти каза, че не съществува такова нещо като Тривитаминол на хапчета, и ти пак това си пееш. Казаха ти също, че може да има вредно влияние на витамините, пак се правиш на ударена.
Предупредена си, ако ти се засили косопада.
Подкрепям neeDaBosS и WaterLilly.. Ти знаеш ли в каква концентрация са тези витамини? Огромна. Точно затова е за ОВЦИ, не за хора, кокошки, крави, вълци, лисици, мечки, зайци, тигри и тнт.. Това момиче е попаднало на някой фармацевт дето изобщо си няма понятие от работата или просто е искал да го каже на разбираем за нас език.. Пък и мисля, че знаете хапчетата Ревалид на каква цена са и тривитаминола на каква е.. Така че, както казаха преди мен, авторке, предупредена си за страничните ефекти които могат да се проявят и при теб, не си застрахована, но ако се имаш за овца те насърчавам да опиташ..![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Ем, то е витамин и неможе да ти навреди.. или поне аз мисля, се тая ми е за хапчетата, щото аз и без т'ва аз такива работии неща, а е в течно състояние иии квато и да е концентрацията има много и различни маски с него за всеки тип коса, и съм ентосиазец, защото повече добри мнения сабрах за него .. Ам бай дъ лей може ли малко информация за ревалида, какво е, каде се продава, как се исползва ии такива ми ти работи (( :
А да,няма да ти навреди. Случайно да знаеш, че вит.А, който се съдържа в тривитаминола се отлага в черния дроб.. Също така да знаеш, че концентрация и прием за животни и хора е различна.. Те са много конзентрирани, ужасно много... По-добре пробвай Ревалид или нещо по-евтино като Геритамин Нео, пак съдържа същото но В ДОПУСТИМИ ГРАНИЦИ..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
дааа много помага имах същия проблем и ми помогна само че трябва да се ползва 2 месеца и после да направиш почивка няколко седмици и после пак ..![]()
Някой слагал ли си е тривитаминол директно на кожата на главата?В смисъл правили ли сте си масажи, но само с него, нещо като при стимулант Икаров, и ако сте - има ли ефект?
FuckingFreak аз няма да се боцкам с него, нито ще го пия, а ще си мацам главата .. ее аз несъм много ука, но мисля, че но шанс да стигне до черния дроб.. а та относно тезии неща може ли неква информациика ?
Амм тии .. dapemi та, неразбрах кое си ползвала, ии което и да е ми разясни моля ти се, как го ползва, какъв ефект ии т.н![]()