.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Любов!

Любов!

Историята е следната :
    Имах приятел който обичах безкрайно много. Един ден се ядосах за нещо и скъсах с него ( НЕ ЗНАМ защо просто се ядосах на него ) И така аз много съжалявах той пи прости но ми каза, че когато е бил със мене е мислил за една моя приятелка ! Този факт ме нарани ужасно много ! И на следващият ден той ми каза, че иска време да помисли малко ! Вечерта ми се обади и си говорихме ! На сутринта се скарахме жестоко той ме обиди и аз него, но си мисля, че той все още ме обича и го боли затова се държи така ! Моля ви помогнете ми да си го върна !! ОБИЧАМ го безкрайно много и си го искам обратно !!!

Мега фен
    Град
    <3
    Оф боже...оставяйте се бе деца...стига драми...
    Ако ли не...ти му "прощаваш", че си е мислил (хахаха) за друга, той решава дали те обича и иска с теб и толкоЗ...пфу
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Това което е казал за твоята приятелка,най-вероятно е било за да ти го върне един вид за дето сте скъсали.И двамата сте инати като характер като гледам,просто се опитайте да поговорите спокойно и гледай да не започваш караници.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Sh@d0w - Съгласна съм,че е възможно да е казал подобно нещо,за да си го върне.. А ако не е така ? Както и да е.. Няма смисъл да се спори по този въпрос,тъй като не познаваме момчето,нито пък авторката..

Авторке,ти си го познаваш най-добре.. Можеш да разбереш какво чувства и мисли,и какво иска да направи.. Ние няма как да ти помогнем.. Възможно е наистина да изпитва симпатии към твоя приятелка,а е възможно просто да иска да те дразни..

Накрая само не разбрах дали сте скъсали или просто сте се разсърдили ? Както и да е.. Поговори с него,без разговор нищо няма да се получи..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Фен Аватара на pLaMmMmM
    Град
    In My Innermost dreams
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Оф боже...оставяйте се бе деца...стига драми...
    Ако ли не...ти му "прощаваш", че си е мислил (хахаха) за друга, той решава дали те обича и иска с теб и толкоЗ...пфу

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Не мисля че можеш да си го върнеш.А и той ти е поискал време-дай му го и ако реши че без теб му е по-добре няма какво да направиш.

ами добре обичаш го... остави го малко да види какво губи и може би сам ще се върне при теб .. !

Единствения начин да сте заедно отново е ако не го търсиш ти повече, това е отчаяно....ако ти се обади ок, ако не значи няма смисъл ти да го търсиш

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ако те обичаше толкова, нямаше да мисли за друга ..

давай следващия и не се занимавай с простотии ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си