Ами значи преди няколко месеца си харесах едно момче в училище и го намерих в facebook ; последователно и в skype.. започнахме да си пишем често и през пролетната ваканция му казах че испитвам чувства към него , а той каа че когато се видим на живо ще ми каже за своите..И когато започнахме отново училище се видяхме за малко в едно от междучасията и му дадох 1 графит който му бях обещалла , но той така и не ми каза за чувствата си.. не исках да го притискам , затова не казах нищо..нещата имаха бавен , но сигурен прогрес - помагах му да преодолява проблемите си и се грижех за него.. но един ден една моя приятелка се запозна с него уж да ни ореди.. и не знам какво са си писали но той започна да й пише сърца навсякъде и искаше да излизат и така нататък..напълно изгубих надежда и не му пишех в продължение на няколко дни , докато не дойде вчера.. вчера той ми писа сам и ме попита дали чувствам нещо към него и че някой му е казал.. аз се стъписах и казах че и преди съм му говорила за това.. а той каза че не си спомня защото може би е бил пиян..тогава му казах че наистина супер много го харесвам и той ми каза че ме обича..но не иска да бъде с мен , защото мисли че не ме заслужава..и сякакви подобни.. после каза че не знае дали иска да сме приятели или повече от това..защото от една страна съм му като сестра а от друга ме обича като нещо повече..също така каза че е объркан много и че е малко късно за това .. но не мисля че грешката е моя защото му казах преди това.. и аз съм супер объркана и не знам какво да правя..моля ви помогнете с нещо ако можете