Имах преди почти 2 години. Пих нек'ви хапчета, които ми предписаха. Мина ми. Като се застуди тази есен - пак същата работа - болки, кръв и т.н. Правиха ми 1100 изследвания, гледаха ме за камъни, взимаха кръв, урина по 100 пъти. Лекарката каза, че трябва да се направи една програма с 3 вида хапчета - 2та вида мисля, че бяха антибиотици. Изпих ги. След месец ми каза пак да отида да види дали сме го излекували. Взеха ми кръв, урина, каза, че всичко е наред ... и за да нямам такива проблеми да пия някакви хапчета на билкова основа - мечо грозде, или пък на Д-р Тошков някакви. Изпих едно шише - някъде около месец ги пих.
И сега - пак болки при уриниране. Омръзна ми! Пазя се, цяла зима съм се навличала, поддържвам отлична хигиена, майка не ми дава да вдигам тежко (понеже лекарката каза, че и от това може да се появи). Ще отида на лекар пак, но дайте някой съвет - някакви билки, например. Знам, че циститът е често срещано заболяване при жените, но обикновено като се застуди, а мен сега на пролет пак ме хваща.