- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Колко лесно се сприятелявате?
Такааа.. Кажете колко лесно завързвате запознанство, вие ли правите пръв крачката или по-скоро чакате? Много приятели ли имате? И какво мислите за новите приятели?
![]()
Мога да кажа, че лесно завързвам приятелства. Като цяло съм общителен човек и не ми е проблем да се запознавам с нови хора. Даже обожавам. Обаче съм забелязала, че ми е по-лесно да се запознавам с момчета от колкото с момичета. Някакси много по-приятелски настроени и отворени към запознанста са.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Общителна съм като цяло, харесва ми да се запознавам и да разговарям с нови хора. Лесно завързвам познанства, но не и приятелства.
Като цяло много обичам да се запознавам с нови хора.Общителна съм.Както казаха преди мен,лесно завързвам познанства,но не и приятелства.Разбирам се с всички,но си отбирам кръга от приятели,според мойте интереси.![]()
![]()
Първоначално написано от amk933
Не съм някъв асицоален,но и не съм натрапник.Обикнвено,ако някой ми допадне просто отивам и го заговарям.Иначе имам доста приятели,жалкото е че малко от тях са истински.
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Не съм от най-общителните, по-скоро си чакамУж гледам да се държа приятелски, но ми казват, че с непознати се държа странно, дори надменно. А пък вече приятелства трудно завързвам. Както се казва приятели за купони -много, но приятели, които ще ти изслушат проблемите - малко.
Лесно създавам контакти, нямам притеснения, но често и желание нямам. Напоследък все се случва, че се запознавам с хора, с които си говорим на всякакви теми, а не им запомням имената и нямам желание да търся след това връзка с тях. Нещо като приятели-еднодневки. Нямам енергия за нещо повече.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Точно.Първоначално написано от DesireToFire
Имам много приятели - и момчета и момичета и се разбираме много добре!
По принцип и аз съм общителна, разбирам се с всички, но невинаги правя първата крачка, а си трая там![]()
![]()
Обичам да общувам с хората,но трудно създавам приятелства.Много малко хора считам за приятели.. повечето просто не биха ме разбрали.Явно имам по-различен характер от повечето.
знаем знаем...Първоначално написано от stelit0
Трудно се запознавам с някой и почти невъзможно е той да ми стане приятел на който да вярвам.
ваУ рокс
Grell
Да,за това като си развратих познатите ми станаха най-добрите приятели.Първоначално написано от BladeDancer
Не,ти вече си достатъчно развратен.Ще се наложи да проверим и ако не, ще работим по въпросаПървоначално написано от BladeDancer
![]()
нека проверим бе .. лошо има ли в проверяването
Приятелите са най-хубавото нещо на света.. нали така ?![]()
ваУ рокс
Grell
Да,особено ако си ти.Първоначално написано от BladeDancer
![]()
ами като се има в предвид съм общителна, шегаджийка и лесно завързвам приятели, но всъщност имам само 1 истинска приятелка всички други са просто познати
зависи.
лесно,ако човека ме е впечатлил.
в повечето случаи не си губя времето
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Познавам много хора, имам доста познати, но се сприятелявам трудно и имам малко приятели, въпреки че доста хора имат мен за приятелка![]()
Мога да твърдя, че лесно завързвам нови приятелства![]()
До някъде зависи и от другия човек, но ако той е приятелски настроен не виждам какъв е проблема![]()
Общителен човек съм си![]()
Ммм имам доста приятели, но само едно-две момичета са ми истински, с които споделям всичко. Иначе ако някой ми допадне с 300 зора ще отида да го зоговор, защото съм притенителна и искам това да се промени, работя по въпроса де ;д забелязала съм, че като сканирам даден човек :д, без да го познавам и без да съм си говорила дори с него, разбирам какъв е и що за стока е![]()
Жалко, че хубавите неща в живота траят толкова, колкото една усмивка !! . .