Здравейте. аз съм TheGreatQueen ! Искам да споделя с вас моя проблем, а вие да ми попогнете!Става ли?

Едно момче с 2 години по-голямо от мен ми предложи дастанем гаджета.Аз го харесвам и отначало мислех да приема, но нещо не е наред.Харесвам го, но нещо ми пречи да приема.Просто немога да го направя!Но немога да си представя, че му отказвам понеже го харесвам и неискам да го загубя.Немога да си ни представя заедно, просто ми е толкова странно, а и той е в друг град.Аз ходя там и съм при едни братовчеди и братовчедки.Ние вечер излизаме/когато съм там/ и те винаги когато някой излиза с друг постояно му се подиграват/въпреки че са големи се държат като.../ а не ми стига тва че в училище ми се подиграват а и там където е единственото място където не чувам подигравки.Чувствам, че ако приема навсякъде ще чувам подигравки и ще съм като в капан...а една приятелка изизаше с друг приятел и въпреки че вече скъсаха продължават да ги подиграват.Незнам какво да правя, страшно съм объркана и .. незнам..а може да съм уплашена..

П.П.Ако започна да разказвам защо ми се подиграват ще трябва да пиша 20 реда, а не ми се прави, а най-много и тук да получа подигравки или нещо от сорта: Тва е ужасно, не бих излизал с такова момиче и т.н. ако продължа съвсем ще се разбере за какво става думат така че това е !