- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали ще се получи?
На 15 съм, той на 17....
това за какво ми има казах, че няма да го споделя...
на вас ви е лесно да кажете, че не траа да ми пука ама айде представете си нещо:
Ти си момиче на 15 на което всички ама абсолютно всички му се подиграват.Нямама място дори само докато се разхождаш всички те гледат страано и си шушукат...има 3-4 човека които не го правят и ако станеш гадже с момчето което харесваш, няма да ма човек/освен него/ който да не ти се подиграва ..всички за това което няма да кажа какво е ., а другите за тва че ходиш с момчето.Как бихте постъпили? и освен това в класа ти всички момичета се правят на приятелки, а вмомента когато теб те няма са първи да те обиждат, а момчетата смятат че си на-грозната в класа... и не ги бърка да го кажат докато си до тях? и немаш никфи /нарочно така го написах/ приятели освен няколко които ако направиш това коието искаш ще станат едни от другите и нема да имаш на кого да се доверши освен на гаджето си, с който ще се виждате два пъти годишно.. какво бихте направили? да станете гадже с някой, от което ще полетитие, но може на 2-рата седмица да се разделите и целия свят да е срещу вас или да не станете гадже с любимото момче, да страдате и то много, но да си запазите приятелите... може да ви звучи че сама си отгвороих на въпроса дали да приема..но не е така, защотот ситуацията е много по-сериозна.....![]()
![]()
А СЕГА МИ ОТГОВОРЕТЕ НА ВЪПРОСА:КАКВО ДА ПРАВЯ ЗАБОГАА!!
Може живота да е гаден, но нека не ти пука!