Първо си виж подписа,където казваш,че не трябва да ти пука дали животът е гаден - замисли се върху това и го изпълни,повярвай сама в написаното.

Цитирай Първоначално написано от TheGreatQueen
..всички за това което няма да кажа какво е ., а другите за тва че ходиш с момчето.Как бихте постъпили?
Не знам какво ти е толкова...дебела,недоразвит а,по някакъв начин увредена или каквото и да е там (стана ми любопитно наистина,но няма да те разпитвам),но каквото и да е знай,че всички хора си имат някакви свои дефекти. Околните започват да им обръщат внимание дори повече,ако виждат,че самата ти се считаш за не-наред.
Явно си много комплексирана и обиждана,но е глупаво да смяташ,че ще ти се смеят,че ходиш с това момче. Напротив,те дори може да ти завидят,че ти,която имаш "проблем",си намерила човек,който да те харесва такава,каквато си.Ако ще се подиграват евентуално на някого,то това ще е на него,защото е с "момиче като теб",но не би трябвало да му пука, ако наистина иска да е с теб.
Според мен той въобще нямаше да те хареса,ако проблемът ти беше наистина сериозен. Може би просто ти преувеличаваш,защото самата ти виждаш в огледалото нещо,което не ти харесва?!

"Той е в друг град" - честно казано това може да се окаже пречка след време,макар сега въобще да не го коментираш.