- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Жестове при спор
Какво правите,за да избегнете спор или след такъв?Кой жест ви помага да спрете гнева и да се върнете в спокойното си състояние?Имате ли си с половинката специална дума или жест (прегръдка,целувка...) за подобна ситуация?
Inside my heart is breaking,
My make-up may be flaking,
But my smile, still, stays on!
Набивам й един среден пръст между очите и тя забравя спора и почва да са цупи за средния пръст... Доказан метод
пия една вода и сичко е ОКЕЙ .. а пак на гаджето и казвам " ама еии патко тапа я са УСПОКОЙ МАЛКО МА!!"![]()
![]()
![]()
![]()
ESL !!!
Май.. не споря ^^
Тя просто изпитваше шеметното усещане, сякаш е мушнала ръката си в задния джоб на съдбата. ★
То най-добре е да не се спори.Не са ли твърде груби тези жестове,аз не бих показала среден пръст на приятеля ми..
Inside my heart is breaking,
My make-up may be flaking,
But my smile, still, stays on!
гушкам го ,а ако ме ядоса много се обръщам и си тръвам
Hostis Honori Invidia
Не спорим често, но започнем ли да спорим.. да видиш ти![]()
![]()
Обикновено в гнева си или сбъркаме някоя дума или кажем някаква простотия. И покрай смеха забравяме, че сме скарани
Веднъж се скарахме защо не съм му била пратила целувка по скайп
![]()
И тогава казах голяма простотия
Исках да кажа, че не пращам тази емотикона, защото устите им приличат на задници
обаче аз казах: Не пращам целувки защото устата ми прилича на задник
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И двамата изпаднахме в бурен смях
И все ей такива. А той веднъж ми се беше разсърдил, че не съм му звъннала да му кажа да не ме чака (беше ми паднала батерията, нямаше откъде другаде да звънна..) и както спорехме той каза: Ох ми отивай да тръгнеш да висиш и ти половин час във нечий вход
![]()
![]()
Отивай да тръгнеш
![]()
I walk through the valley of the shadow of death..
I'm not scared cause You're holding my breath.. <3