- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дългите връзки
Дали е възможно да съществува връзка , в която чувствата и страстта да не охладнеят с времето,без значение дали са минали 3 месеца или 3 години.Споделете ващите мнения и лични опити.![]()
Да, съществува. Колкото и тривиално да звучи, трябва да има разнообразие, компромиси и уважение между партньорите. И най-важното, да са над ежедневните дреболии-тогава връзката може да оцелее години наред.![]()
Ми да възможно е,но нещата далеч няма да са както са били в началото.Ще има известна промяна,макар и лека.
Първоначално написано от miminko
Дай боже всекиму. И аз мечтая за такава любов до последно![]()
Незнам дали съществува такава връзка... на мен не ми се е случвало, за съжаление.. Бях с бившата 3 години и накрая просто не можех да я гледам повече.. едвам се отървах![]()
почти 10 месеца вече и не съм помислял за друга, а преди и един ден нямаше, в който да не са поне 2+ ;д
при нея забелязвам същото и може би заради това все още сме заедно, 'щото иначе - караници много, разбиранията различни и всичко, което можете да се сетите..
Това ми е най-дългата връзка... и все още го обичам. Не мога да си се представя без него. Да, възможни са началните чувства да се запазят дори и след доста дълго време (не говоря за месеци, а за години, например). Хубаво е, разбира се, често да се влага разнообразие - в секса, в ежедневието.![]()
I'm inlove with a criminal...
И аз така мисля! Не трябва само да си повтарят "обичам те " , а наистина да го показват, да не търсят постоянно недостатъците си и да оценят половинката си .Първоначално написано от mkio
![]()
Надявам се.![]()
Всичко е до хората и как те сами възприемат чувствата си и ги показват.Според мен не може в началато на една връзка иии да речем след година,година и половинча страстта да е същата.Но пак казвам зависи до това как самата двойка си го прави!
Възможно е, естествено.
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Възможно е, поне така мисля..(...въпреки, че на мен не ми се е случвало, а и както вървят нещата - не мисля, и че ще се случи някога
)
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Много яснооо . Какво , връзка ли е като е за една седмица или 1 месец .. аз не мисля така ! Аз съм с приятелката ми вече една година и не мисля , не не е мислене .. ОБЕДЕНА СъМ , че Винаги ще бъда с нея .. ! Един път намираш любовта на живота си !
Връх на упоритостта: да набираш грешна парола, докато компютърът се съгласи.
Мъжът ти да не чете форума? И това да е индиректна манипулация...?Първоначално написано от miminko
Кажи ми, че съм конспиратор.![]()
Temet Nosce
벨야카
Що за въпрос? Ако не беше така, щяхте ли да сте родени и отгледани с обич? Не.. ЕСТЕСТВЕНО че съществуват такива връзки, това че досега не ви се е случвало не трябва да ви обезкуражава, за всичко си има време. От личен опит - компромисите и разбирателсвото са да не кажа най-важни, но пък едното неможе без другото :P
Eми сигурно.. ама не ми се е случвалоСтрастта не е огасвала да.. ама останалото..
Възможно е.
[ I'm not Normal ]
Аз пък обичам много повече мъжа си, отколкото в началото, отколкото първите години, отколкото ако щеш от преди половин година. Колкото повече съм с него, колкото повече се опознаваме и живеем заедно, толкова повече виждам какъв късмет съм извадила с него и го обичам все повече и повече. Смея да твърдя, че е взаимно. Не мога да кажа колко врем ще е така, но за 7 години градацията е възходяща,а не низходяща. Не мога да сравня чувствата си в началото с тези на 3-тата година, а още по-малко - сега. Става все по-хубаво!
Може би страстта е по-друга. Нормално е когато сексът е всеки ден достъпен, там нещата да поизбледняват. Няма я тръпката от чакането, криенето, пазенето на тишина с родители в другата стая...Но да намалее любовта...Почне ли веднъж в посока надолу, така ще си продължи.
Разбира се, че е възможно..В началото може да е най-хубаво, а след време... още по-хубаво.. всеки е различен, така че не може да се поставят всички хора под един знаменател.. Всяка връзка има край.. няма значение дали раздялата ще е смъртта... едни не са го изживели и не вярват, а други имат опит и доказват... Всеки човек е индивидуален, т.е. всяка връзка е индивидуална..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥