.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Дългите връзки

Дали е възможно да съществува връзка , в която чувствата и страстта да не охладнеят с времето,без значение дали са минали 3 месеца или 3 години.Споделете ващите мнения и лични опити.

Повече от фен Аватара на mkio
    Да, съществува. Колкото и тривиално да звучи, трябва да има разнообразие, компромиси и уважение между партньорите. И най-важното, да са над ежедневните дреболии-тогава връзката може да оцелее години наред.

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Ми да възможно е,но нещата далеч няма да са както са били в началото.Ще има известна промяна,макар и лека.

Цитирай Първоначално написано от miminko
    Разбира се.Личен опит? С мъжо сме заедно от 7-9 години,зависи как ги броиш и още се обичаме като луди.Родителите ми също бяха влюбени като 20годишни до послено.

Дай боже всекиму. И аз мечтая за такава любов до последно

Незнам дали съществува такава връзка... на мен не ми се е случвало, за съжаление.. Бях с бившата 3 години и накрая просто не можех да я гледам повече.. едвам се отървах

почти 10 месеца вече и не съм помислял за друга, а преди и един ден нямаше, в който да не са поне 2+ ;д

при нея забелязвам същото и може би заради това все още сме заедно, 'щото иначе - караници много, разбиранията различни и всичко, което можете да се сетите..

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Това ми е най-дългата връзка... и все още го обичам. Не мога да си се представя без него. Да, възможни са началните чувства да се запазят дори и след доста дълго време (не говоря за месеци, а за години, например). Хубаво е, разбира се, често да се влага разнообразие - в секса, в ежедневието.

I'm inlove with a criminal...

Цитирай Първоначално написано от mkio
    Да, съществува. Колкото и тривиално да звучи, трябва да има разнообразие, компромиси и уважение между партньорите. И най-важното, да са над ежедневните дреболии-тогава връзката може да оцелее години наред.
    И аз така мисля! Не трябва само да си повтарят "обичам те " , а наистина да го показват, да не търсят постоянно недостатъците си и да оценят половинката си .

anonymous708973
    Guest
    Надявам се.

Всичко е до хората и как те сами възприемат чувствата си и ги показват.Според мен не може в началато на една връзка иии да речем след година,година и половинча страстта да е същата.Но пак казвам зависи до това как самата двойка си го прави!

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    Възможно е, естествено.
    Аз ще ти говоря тихо,
    да ме чуеш само ти.
    За мъничко до мен се спри.

Супер фен
    Град
    София
    Възможно е, поне така мисля.. (...въпреки, че на мен не ми се е случвало, а и както вървят нещата - не мисля, и че ще се случи някога )
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Много яснооо . Какво , връзка ли е като е за една седмица или 1 месец .. аз не мисля така ! Аз съм с приятелката ми вече една година и не мисля , не не е мислене .. ОБЕДЕНА СъМ , че Винаги ще бъда с нея .. ! Един път намираш любовта на живота си !
    Връх на упоритостта: да набираш грешна парола, докато компютърът се съгласи.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Разбира се.Личен опит? С мъжо сме заедно от 7-9 години,зависи как ги броиш и още се обичаме като луди.Родителите ми също бяха влюбени като 20годишни до последно.
    Мъжът ти да не чете форума? И това да е индиректна манипулация...?

Кажи ми, че съм конспиратор.
    Temet Nosce

벨야카

Повече от фен Аватара на abvd
    Град
    София
    естествено 4е ДА !!!
    ESL !!!

Град
    София
    Възможно е.
    2%на100%
    Голяма рядкост,но има.

Град
    Провинцията
    Що за въпрос? Ако не беше така, щяхте ли да сте родени и отгледани с обич? Не.. ЕСТЕСТВЕНО че съществуват такива връзки, това че досега не ви се е случвало не трябва да ви обезкуражава, за всичко си има време. От личен опит - компромисите и разбирателсвото са да не кажа най-важни, но пък едното неможе без другото :P

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Eми сигурно.. ама не ми се е случвало Страстта не е огасвала да.. ама останалото..

Възможно е.
    [ I'm not Normal ]

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз пък обичам много повече мъжа си, отколкото в началото, отколкото първите години, отколкото ако щеш от преди половин година. Колкото повече съм с него, колкото повече се опознаваме и живеем заедно, толкова повече виждам какъв късмет съм извадила с него и го обичам все повече и повече. Смея да твърдя, че е взаимно. Не мога да кажа колко врем ще е така, но за 7 години градацията е възходяща,а не низходяща. Не мога да сравня чувствата си в началото с тези на 3-тата година, а още по-малко - сега. Става все по-хубаво!
    Може би страстта е по-друга. Нормално е когато сексът е всеки ден достъпен, там нещата да поизбледняват. Няма я тръпката от чакането, криенето, пазенето на тишина с родители в другата стая...Но да намалее любовта...Почне ли веднъж в посока надолу, така ще си продължи.

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Разбира се, че е възможно..В началото може да е най-хубаво, а след време... още по-хубаво.. всеки е различен, така че не може да се поставят всички хора под един знаменател.. Всяка връзка има край.. няма значение дали раздялата ще е смъртта... едни не са го изживели и не вярват, а други имат опит и доказват... Всеки човек е индивидуален, т.е. всяка връзка е индивидуална..

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си