- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да спечеля вниманието му
Ами значи има едно момче от моето училище, което ми е доста симпатично. Във петък караме заедно физическо и като го видя му се усмихвам и той ми се усмихва. Стана ми любопитно и се запознах с него по фейсбук писахме си няколко пъти това онова обаче виждам, че няма голям интерес към мен. Понякога се засичаме в автобуса като ходим или се връщаме от училище, но това става много рядко. Проблема ми е че съм с 3 години по-малка от него. Смисъл аз съм на 13 а той на 16. Можете ли да ми кажете как мога да привлека вниманието му. И моля без обидни коментари : ))) .
Еми момчето явно не те харесва или пък те мисли за дете все още,кото си е така..
Просто се престраши да говориш по-често с него, говорете си за нещата в училище, за преподавателите и други общи теми, които намерите, като се засечете в автобуса. Като го видиш, щом сте се запознали вече, казвай му и здрасти, не само му се усмихвай и т.н.
Въобще при всеки удобен случай го заговаряй, но не да търчиш по него по коридорите.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
HELL , NO!Първоначално написано от Josefinne
Приказките за училище , ще го отегчат...
Според мен не го кефиш![]()
Ама може и да греша, отиди, поговорете за нещо /например за физическото/![]()
Ти така ли си правила като си била на 16?Първоначално написано от miminko
Temet Nosce
벨야카
Не е като едно време да не искат години. Но да..., който го чеше крастата ще намери начин да влезе навсякъде. Не казвам, че е лошо, щот и аз съм го правил, но ти трябва да си морален пътеводител на този форум. Развращаваш младото поколение!!!! Как можа, миминко?! КАК?Първоначално написано от miminko
Temet Nosce
벨야카
Ам извинявайте ама той не е такъв да ходи по дискотеки и т.н.![]()
Те пък защото , ще послушат miminko да , не отитад на заведение...
По-добре да си каже истината....И да на 16 даже и на по-малко научих всички барове и кафенета и ги посещавах имаше и повече пари тогава и беше много добре.... хахахахах
![]()
Всички светлини и силна музика сам с приятели далеч от родители... с 50 лева в джобите , да си пускате танцьорки за по една песен... всичко непознато тогава , беше много яко... пожелавам го на всички тийнейджъри.....
И тогава от каките като miminko само като мине и усещах парфюма и отдолу е камък![]()
![]()
![]()
По-точно от това няма на къдеПървоначално написано от againstyou
![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Малка си за него.Не че не може да, ама има много по-големи какички, което да му хванат окото.
![]()
Първоначално написано от everybodilies
![]()