.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

подходяща антивирусна

Здравейте, имам лаптоп hp с процесор Intel 1.80 GHz инсталирана RAM памет 3GB локалния диск има 11GB свободна памет от 64GB. Антивирусната ми е avast. проблемат ми е че интернета и страниците ми зареждат доста по бавно от нормалното, даже някой страници не се появяват и си мисля 4е може да е от антивирусната, от която не сам много доволна, чудех се дали знаете някоя подходяща антивирусна която да е безплатна и да не е trial.

Мега фен
    Безплатна антивирусна и добра ? Забрави. Смятам, че е излишно да пиша линкове към български тракери, мисля, че отлично ги знаеш и можеш да си свалиш от там желана антивирусна. Но внимавай с инсталацията на новата и операцията по премахването на старата.

Ако въпреки всичко желаеш да имаш лицензионен продукт, можеш най-спокойно да си закупиш Kaspersky, NOD32 и др. дори он-лайн.

Avira Personal Free. Сваляш от официалния сайт - www.avira.com

Като цяло за безплатна е доста добра. Ако ти е лицензиран Windows-a можеш да си изтеглиш и Microsoft Essentials. Тя също бива.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    World Wide Web
    M$ и антивирусна
    Само нея и AVG недей слага Другите се нещо правят...

Аз съм с ESET SS (nod32+firewall) това е моя избор, също така подкрепям avast i kaspersky.

Всеки си решава, но и аз слагам един глас, че ако търсиш безплатна очаквай компромис в защитата сравнение с платените

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    аз съм с нортън направих един крак и сега е като лицензиран

не пропуска нищо и не се усеща на компа
    ОДИН!!!

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Ако ти е лицензиран Windows-a можеш да си изтеглиш и Microsoft Essentials. Тя също бива.
    И аз нея щях да ти предложа. Аз съм с нея. Не товари, а и лови всичко..
    I'm Not Special... I'm Just Limited Edition..

Не знам за колегите, какво има против. Но аз съм я тествал с различни вируси докато бях на работа. Общо взето лови почти всичко с мнооооооооого редки руски модификации на едни безизвестни вирусчета...

А M$ използват дата базата именно на такива компании като нортън, тренд и т.н. Тва, че е с друго име и има по-малко опции... и е безплатна форевър е разликата.

кракнати програми - не слагай.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си