- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво да направя…
Ами общо взето искам да се променя..външния вид.Просто всеки път като се видя някъде и ме обзема тази мисъл.Всички ме харесват така висок съм 180,82 кила сини очи бяло лице и т.н мн сам си хубав но просто не представям да мисля за промяна.Дори и кафяви лещи си взех,косата си боядисах,начина на обличане и пак..моля за съвети ?
Стани гей!
...
Стани чернокож
Той е станал вече, ако не забелязвашПървоначално написано от CanisDirus
Watched it all fade away, I guess I'm happy it's gone this way. I could have struggled but what would have been the use? Now I'm back and I'm re-fused.
Като се е започнало с добрите идеи .
Стани пигмей или японец.
Here is nowhere - there's nobody , nothing at all .. Just this red thing , that's moving all the time . I want to catch it , take it in my hands , play with it . But first i have to rip it out somehow .
звучи ми сякаш променяш някви random неща..
1. реши кво не си харесваш
2. подреди приоритетно
3.![]()
I am free of all prejudice. I hate everyone equally.
Абе , по-здравословно е просто да започне да си се хареса , да се идентифицира със себе си , ама не се знае колко лесно ще му е ;д
Пич, намери нещо за чукане, не се променяй.
Here is nowhere - there's nobody , nothing at all .. Just this red thing , that's moving all the time . I want to catch it , take it in my hands , play with it . But first i have to rip it out somehow .
Промени виждането към себе си, а не външният си вид! Естественото е най-хубаво, не се загрозявай с бои за коса и лещи и то кафяви!!! Сините очи всеки ги иска! Просто насочи вниманието си към нещо друго, например осъвършенствай се като личност!![]()
Направи анкета как те харесва обкръжението ти и според резултата промени облика си.
^А това колко тъжно би било...
активизъм/превенция; писане; музика