.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Моля,помощ!Какво да правя?

Здравейте!Моля ви за помощ!Ето моята история:Има едно момче,с което ходим на танци.Там танцуваме по двойки.От няколко дни имаме извънредни тренировки и всеки ден танцуваме.В танца трябва да се гледаме "влюбено",но до преди няколко дни не го правехме.И точно днес,забелязах,че той е гледаше,изведнъж и аз извърнах поглед и се засякоха.И не спряхме да се гледаме и подхилкваме през цялото преме...И като свършихме танца,господина ни ни каза:То вие двамата нещо наистина се гледате влюбено! Умряхме от смях!Като свърши тренировката,той ме гледаше два три пъти с лека усмивка право в очите...аз също му отвръщам,но нещо разговорите не се получават!Не знам дали изпитва някакви симпатии към мен..?И за това се обръщам към вас!Аз съм на 13,а той на 14...,не го познавам добре,не сме приятели или нещо подобно,но мисля,че може да се получи нещо!Той обожава футбола,а аз НЕ!Как да подходя?

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...

Re: Моля,помощ!Какво да правя?

Цитирай Първоначално написано от puho
    Той обожава футбола,а аз НЕ!
    Няма бъдеще за вас от сега ти казвам.

Пък и си още малка.Като пораснеш ще разбереш как да подходиш.

Egregious! Мега фен Аватара на burpp
    Град
    Някъде, където мисловната дейност надделява незнаниет
    Междустепенни флиртове.
    Брей!

По принцип подхождам с лека ирония към постовете ми, но тук мисля да пропусна така, леко тактично!

Малка си, честно. Учи си уроците и ходи по-редовно на спортни танци.
    Заеби момчето, ще те обсипва непрестанно с новите новини от света на футбола!

и като обожава футбола, к'во, т'ва няма нищо общо ;д

Град
    някъде, където няма земетресения
    Аз харесвам челси, тя ман юнайтед, НИКОГА НЕ НИ Е БИЛО ПИСАНО ДА БЪДЕМ ЗАЕДНО!

Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от tnp123
    Ти остави ебавката,ама наистина познавам хора които са късали именно заради това.Той беше заклет левскар,ходеха от няколко дни и в деня в който разбра че е цесекарка я заряза.

Което наистина е доста тъпо и показва колко ограничени индивиди има на тоя свят.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Цитирай Първоначално написано от tnp123
    Ти остави ебавката,ама наистина познавам хора които са късали именно заради това.Той беше заклет левскар,ходеха от няколко дни и в деня в който разбра че е цесекарка я заряза.

Което наистина е доста тъпо и показва колко ограничени индивиди има на тоя свят.
    Напротив показва, че има хора който обичат отбора повече от всичко на света.
    Грубо ли е ако питам: Курво, как си?

Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от ibojilow
    Отбора ли ще бъде до теб в трудни моменти?Отбора ли ще ти роди деца?С отбора ли ще правиш секс?

То пък и български отбор на всичкото отгоре,в българия няма футбол разберете го.

Град
    Пловидив
    в българия няма футбол разберете го.
    DAMN RIGHT !
    1.Отлепи
    2.Оближи
    3.Потопи

OH GOD WHAT HAVE I DONE ?!

Real CHAMPION OLEEEEEEEEEEEEE OLE OLEEEEEEEEEEE

Град
    София
    Отбора ли ще бъде до теб в трудни моменти?Отбора ли ще ти роди деца?С отбора ли ще правиш секс?

То пък и български отбор на всичкото отгоре,в българия няма футбол разберете го.
    Знам, че няма футбол в България. Не подкрепям постъпката му, лично на мен няма да ми пука, ако приятелката ми е от Левски, ЦСКА или който и да е отбор. Просто исках да кажа, че има хора за който отбора е повече от всичко, но това не означава, че подкрепям тяхното мислене.
    Грубо ли е ако питам: Курво, как си?

Цитирай Първоначално написано от burpp
    Междустепенни флиртове.
    Брей!

По принцип подхождам с лека ирония към постовете ми, но тук мисля да пропусна така, леко тактично!

Малка си, честно. Учи си уроците и ходи по-редовно на спортни танци.
    Заеби момчето, ще те обсипва непрестанно с новите новини от света на футбола!
    Не,не сте ме разбрали правилно!Той е голям фен на футбола,но не говори за него постоянно!Това му е страст,а той си е едно нормално момче!А колкото за уроците...няма от сега накъде по-добре да ги уча!Аз съм отличничка!

Ако питаш мен се занимавай с момчета чак след 16-17. По рано няма смисъл
    Колкото повече, толкова повече казал Мечо пух и умрял от свръх доза xD

Супер фен Аватара на BladeDancer
    Като се гледаде влюбено вземете да се изплющите едно хубаво след тренировка, че да ви мине.

Футбол в бг има. Тва че някой си седи пред телевиозора и гледа Уефски и Цецка не значи, че гледа български футбол.
    ваУ рокс
    Grell

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Ами продължавайте да се зяпате влюбено, думите в един момент сами ще си дойдат
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]

То пък и български отбор на всичкото отгоре,в българия няма футбол разберете го.[/b]
    Кажи сега,че Бербатов и Мартин Петров не могат да играят и ще падна.Има много талант в нашите футболисти,просто всички ги подценяват.В България има футбол,научете се да се гордеете,а не само да плюете.

хмм ,а аз си мислех,че тук хората са нормални,но ето,че все някой простоак ще се вясне! :P На 12 годишни им давате съвети,а на 13 не...просто съм си възмутена!

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    И какво като не харесваш футбол?!?

Ако ти си боядисаш косата, това означава ли, че и той трябва да го направи?

Все пак, имате нещо общо- танците, нали?
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Re: Моля,помощ!Какво да правя?

Цитирай Първоначално написано от puho
    Той обожава футбола,а аз НЕ!
    Няма бъдеще за вас от сега ти казвам.

Пък и си още малка.Като пораснеш ще разбереш как да подходиш.
    ХаХ зависи ;дд ... все пак един интерес по-малко ... аз попринцип ОБОЖАВАМ футбола ии може би за това си падамм се по футболисти ... ама зависи не мисля че тва по някъв начин ше ви попречи
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Супер фен
    Град
    София
    Офф, айде спрете да спорите кой от кой отбор е, оспамихте темата на момичето..
    По темата: Рано ти е за любов или за момчета.. Остави го момчето намира и си гледай живота.. А и това, че си отличничка не значи, че не може да учиш нещо допълнително нали.. Казали са го - "Учи докато си жив", а не вярвам на 13 да знаеш толкова много, че да няма какво да учиш, нали!?
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Няма за кога да чакам 16-17...вече сме си заедно!И не бих ви благодарила за съветите!Това не са съвети,а упреци,спрямо мен!

Нормално е да не "обожаваш" футбола, все пак си момиче. Вземи му скайпа, пиши му, ако видиш, че има интерес- действай.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си