- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имам нужда от съвет...
Здравейте!
Съжалявам предварително,че темата не е в подходящия раздел,но..съм толкова объркана...
Падението на моя живот дойде преди около един месец...не,по-рано...
Бях жизнерадостно момиче, с много приятели,винаги в прекрасна компания...мечтан живот...купони,момчета,прия елки,дрешки,всичко нормално за момиче на моята възраст.
Скоро разбрах,че едно момче [Александър]-един много добър и ценен за мен приятел ме харесва.Тогава бях щастлива,защото чувствата ни бяха взаимни.Момичетата от компанията ми винаги се закачаха с него и аз ревнувах...не знам защо...
От ревност и от простотия започнах да бягам от вкъщи,за да не го виждам,а в този момент родителите ми бяха в чужбина..нямаше кой да ме спре.
От купоните,от веселата компания аз рязко промених обкръжението си-момчета,наркотици,алкохол, игари...В последствие се "сдобих" с гадже,реших да се върна в къщи,но явно това мое действие не беше правилно.Тогава бях скарана с всичките си приятелки-пак заради простотията ми,реших да направя първата крачка към връщането на една моя близка приятелка,която беше от "групичката" ни и се познаваше със всички мои познати.И така,започнах отново да се виждам и със Сашо и постепенно станахме повече от приятели.
Сега,аз,без приятели,съсипвам живота на околните,играя си със чувствата им...Имам гадже-едно от момчетата с които бях,когато избягах от вкъщи,от проблемите,имам и Сашо...нещо повече от приятел...проблема е,че се вманиачил в мен,постоянно ми звъни по телефона,идва у нас,праща ми СМС-и.Лошото е,че не мога повече да крия другата си връзка...а ако му кажа ще го съсипя...какво да правя?!?
Благодаря предварително...
Преместено.
Extremescream
Мисля, че тази тема е по - подходяща за раздел
" Любов ", но както и да е..
Та, това с двете връзки в много глупаво, трябва да
помислиш добре, но според мен най - правилното решение,
което можеш да вземеш, е това да прекратиш и двете си връзки..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Мерси![]()
Според мен пък по-добре седни и помисли кого харесваш повече.. А и сигурна ли си, дали момчето, с което си се "сдобила" след като си избягала споделя истински чувствата ти!? Според мен по-правилно е да останеш с "Александър", поне така преценявам според поста ти.. И все пак - ти трябва да вземеш решение, ние не можем да ти кажем на 100% тъй като не ги познаваме..![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
К'вото и да направиш, ще има наранени. И аз съм на мнение, че трябва да скъсаш и с двамата, явно никой от тях не е достатъчно важен за теб.![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
аман от момичета които не знаят какво искат
скъсай и двамата не заслужаваш никой от тях
и следващия път си мисли хубаво с кой си и какво искаш
ОДИН!!!
blago0odarq wi![]()
Според мен трябва да направиш усилия да върнеш предишния си начин на живот. Бъди с този с когото се чувстваш щастлива и недей да залъгваш и да си играеш с чувствата на момчетата, а просто обмисляй какво правиш преди да действаш.. и най-вече заради момче недей да се проваяш нито ще е единственя нито последния..!
Животът е поредица от избори -
Да търсиш доброто или да се примиряваш със злото ... Да се стpемиш към истината или да приемаш лъжата ... Да се бунтуваш или да се приспособяваш ... Да бъдеш личност или да си част от тълпата ... Ти решаваш сам !
Хора,искрено ви благодаря![]()
![]()
![]()
Скъсай с другото си гадже и не му казвай.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Остави другия и остани с Александър. Той така и не знае нищо, няма и да разбере ако ти не му кажеш.
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.