.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

странно ми е.

Толкова силно желаех един човек, повече от всичко на света, получих го. До тук добре.
    Всичко е прекрасно. Мед и масло. Но нещо се случва напоследък..
    Не знам как да го опиша.. вече не знам дали го искам, чувствата ми различни ли са.
    Не знам какво ми има, което е още по-трудно.
    Вчера пък малко се скарахме..
    той: ами, ако искаш да излезем, ще намериш начин
    аз: ама аз не искам да излиза, с никого, дори с теб
    той: когато си смениш мнението ми се обади

добре, какво ми има? какво да правя?
    толкова лесни въпроси с толкова труден отговор

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    От колко време сте заедно ?
    Много ясно , че нещата се променят с времето. Едно ще ти кажа от мен - това,че не всичко е както е било някога не го прави по-малко хубаво стига да погледнеш по-различно на нещата.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Да желаеш някого силно,не винаги значи че го обичаш

Очевидно не си наясно с чувствата си,но докато не ги изясниш не се дръж толкова грубо с момчето,все пак той може да има някакви чувства към теб.Помоли го за малко време и разбиране и реши какво наистина искаш.

Кофти е когато вадиш на някого думите с ченгел или усещаш липса на заинтересованост. Дори да се видите за 5 мин, на момчето пак ще му стане хубаво.

Отговорите не са трудни. За тях трябва смелост. Не обръщаш внимание на приятелят си. Ок. Охладняла си. Случва се. А за какво го печеш на огън?

И на мен ми се е случвало да желая някой адски много и след това като го получа и да променя чувствата си към него. Както казаха по-нагоре трябва да разбереш какво всъщност изпитваш към него и достатъчно ли е за да продължите връзката си. Просто остани малко време сама и помисли над това дали той е бил просто прищявка или наистина изпитваш нещо към него
    Gossip Girl ♥
    The Vampire Diaries ♥
    Pretty Little Liars ♥
    Teen Wolf ♥
    ------------------------------------------------
    And when I'm gone, just carry on, don't mourn
    Rejoice every time you hear the sound of my voice
    Just know that I'm looking down on you smiling
    And I didn't feel a thing, So baby don't feel my pain
    Just smile back

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Когато някой иска нещо прекалено много.. и като го получи вече не му е интересно с него.. щом не си сигурна в чувствата ти .. по-добре остави момчето.. измъчвате се един друг, с това твое държание до никъде няма да стигнеш..

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Мега фен Аватара на Hilary_
    хем сърби, хем боли .. накрая като го изгубиш ще разбереш какво си изпуснала ..

Много пъти ми е се е случвало и сега като си спомня , си съжалявам до ден днешен

Според мен под-добре си дай време и обмисли нещата... Не прибързвай при първия проблем и да му теглиш чертата

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Колко често горе долу се виждате? Ако сте попринцип нон стоп заедно нищо чудно да не ти е писнал буквално, ами да е започнал да те задушава. Не разбирам иначе за какво толкова сте се скарали. Всеки човек си има дни, в които иска да се занимава със себе си и да не се вижда с никого.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Не разбирам иначе за какво толкова сте се скарали. Всеки човек си има дни, в които иска да се занимава със себе си и да не се вижда с никого.
    Да не е кой знае какво,но по начина по който му го е казала,извинявай дори и аз бих и затворил телефона.Все едно и е безразличен.Можеше да измисли нещо по оригинално...

Супер фен
    Замисли се дали си с него по навик, или защото го искаш.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

ние и преди сме се събирали и сме късали и и
    въпреки всичко не можем един без друг :/
    днес като се видяхме го попитах, дали е сигурен в чувствата си
    и той отговори, че е сигурен.. тогава ми стана странно
    аз не знаех какво да му кажа..

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от nepowtorima
    Когато някой иска нещо прекалено много.. и като го получи вече не му е интересно с него.. щом не си сигурна в чувствата ти .. по-добре остави момчето.. измъчвате се един друг, с това твое държание до никъде няма да стигнеш..

ами то на нашите години е така и аз сега съм супер объркана в момента, не си само ти така

Град
    град София
    Нормално е да се чувстваш така, ако нещо те е накарало да не се чувстваш добре с него. Най-добре изясни чувствата си и дали наистина искаш да си с него. Ако не искаш му го кажи,няма смисъл да се лъжете взаимно!
    Умните момичета целуват,но не обичат! Слушат,но не вярват! И винаги си тръгват,преди да бъдат оставени...!

Град
    Boulevard Of Broken Dreams..

:)

Може би вече не го харесваш както преди и тръпката е изчезнала.. обмисли хубаво какво чувстваш към него и сама ще прецениш дали си струва да скъсате или да останете заедно.. !
    Животът е поредица от избори -
    Да търсиш доброто или да се примиряваш със злото ... Да се стpемиш към истината или да приемаш лъжата ... Да се бунтуваш или да се приспособяваш ... Да бъдеш личност или да си част от тълпата ... Ти решаваш сам ! 

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    винаги искаме това,което не можем да имаме
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от iveetyy
    От колко време сте заедно ?
    Много ясно , че нещата се променят с времето. Едно ще ти кажа от мен - това,че не всичко е както е било някога не го прави по-малко хубаво стига да погледнеш по-различно на нещата.

Супер фен
    Град
    София
    Внеси нещо ново и различно във връзката ви и ще видиш, че ако го погледнеш то друга гледна точка след това ще се чувстваш по разлечин начин.. И да - тръпката е до време, докато гониш любимия.
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Цитирай Първоначално написано от cigarettekisses
    винаги искаме това,което не можем да имаме,а когато го получим,то вече не е интересно за нас и не го ценим.това е..
    Ако е винаги, гаранция, че ще хванеш щастието за ревера......ама друг път. Понякога го има тва, ловджийско чувство, просто да видиш дали си достатъчно добър да првземеш и най-твърдата крепост. Но когато ти пука за нещо или някого, нщата адски се променят.

Толкова познато.. просто му кажи, че имаш нужда от малко време да останеш сама.

П Е Т Ъ Р

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си