- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- странно ми е.
Толкова силно желаех един човек, повече от всичко на света, получих го. До тук добре.
Всичко е прекрасно. Мед и масло. Но нещо се случва напоследък..
Не знам как да го опиша.. вече не знам дали го искам, чувствата ми различни ли са.
Не знам какво ми има, което е още по-трудно.
Вчера пък малко се скарахме..
той: ами, ако искаш да излезем, ще намериш начин
аз: ама аз не искам да излиза, с никого, дори с теб
той: когато си смениш мнението ми се обади
добре, какво ми има? какво да правя?
толкова лесни въпроси с толкова труден отговор![]()
От колко време сте заедно ?
Много ясно , че нещата се променят с времето. Едно ще ти кажа от мен - това,че не всичко е както е било някога не го прави по-малко хубаво стига да погледнеш по-различно на нещата.
Да желаеш някого силно,не винаги значи че го обичаш
Очевидно не си наясно с чувствата си,но докато не ги изясниш не се дръж толкова грубо с момчето,все пак той може да има някакви чувства към теб.Помоли го за малко време и разбиране и реши какво наистина искаш.
Кофти е когато вадиш на някого думите с ченгел или усещаш липса на заинтересованост. Дори да се видите за 5 мин, на момчето пак ще му стане хубаво.
Отговорите не са трудни. За тях трябва смелост. Не обръщаш внимание на приятелят си. Ок. Охладняла си. Случва се. А за какво го печеш на огън?
И на мен ми се е случвало да желая някой адски много и след това като го получа и да променя чувствата си към него. Както казаха по-нагоре трябва да разбереш какво всъщност изпитваш към него и достатъчно ли е за да продължите връзката си. Просто остани малко време сама и помисли над това дали той е бил просто прищявка или наистина изпитваш нещо към него![]()
Gossip Girl ♥
The Vampire Diaries ♥
Pretty Little Liars ♥
Teen Wolf ♥
------------------------------------------------
And when I'm gone, just carry on, don't mourn
Rejoice every time you hear the sound of my voice
Just know that I'm looking down on you smiling
And I didn't feel a thing, So baby don't feel my pain
Just smile back
Когато някой иска нещо прекалено много.. и като го получи вече не му е интересно с него.. щом не си сигурна в чувствата ти .. по-добре остави момчето.. измъчвате се един друг, с това твое държание до никъде няма да стигнеш..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
хем сърби, хем боли .. накрая като го изгубиш ще разбереш какво си изпуснала ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Много пъти ми е се е случвало и сега като си спомня , си съжалявам до ден днешен
Според мен под-добре си дай време и обмисли нещата... Не прибързвай при първия проблем и да му теглиш чертата![]()
Колко често горе долу се виждате? Ако сте попринцип нон стоп заедно нищо чудно да не ти е писнал буквално, ами да е започнал да те задушава. Не разбирам иначе за какво толкова сте се скарали. Всеки човек си има дни, в които иска да се занимава със себе си и да не се вижда с никого.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Да не е кой знае какво,но по начина по който му го е казала,извинявай дори и аз бих и затворил телефона.Все едно и е безразличен.Можеше да измисли нещо по оригинално...Първоначално написано от SisiStrange
Замисли се дали си с него по навик, или защото го искаш.
Ако искаш да си щастлив - бъди.
ние и преди сме се събирали и сме късали и и
въпреки всичко не можем един без друг :/
днес като се видяхме го попитах, дали е сигурен в чувствата си
и той отговори, че е сигурен.. тогава ми стана странно
аз не знаех какво да му кажа..![]()
ами то на нашите години е така и аз сега съм супер объркана в момента, не си само ти така
Нормално е да се чувстваш така, ако нещо те е накарало да не се чувстваш добре с него. Най-добре изясни чувствата си и дали наистина искаш да си с него. Ако не искаш му го кажи,няма смисъл да се лъжете взаимно!
Умните момичета целуват,но не обичат! Слушат,но не вярват! И винаги си тръгват,преди да бъдат оставени...!
Може би вече не го харесваш както преди и тръпката е изчезнала.. обмисли хубаво какво чувстваш към него и сама ще прецениш дали си струва да скъсате или да останете заедно.. !
Животът е поредица от избори -
Да търсиш доброто или да се примиряваш със злото ... Да се стpемиш към истината или да приемаш лъжата ... Да се бунтуваш или да се приспособяваш ... Да бъдеш личност или да си част от тълпата ... Ти решаваш сам !
винаги искаме това,което не можем да имаме
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Внеси нещо ново и различно във връзката ви и ще видиш, че ако го погледнеш то друга гледна точка след това ще се чувстваш по разлечин начин.. И да - тръпката е до време, докато гониш любимия.![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Ако е винаги, гаранция, че ще хванеш щастието за ревера......ама друг път. Понякога го има тва, ловджийско чувство, просто да видиш дали си достатъчно добър да првземеш и най-твърдата крепост. Но когато ти пука за нещо или някого, нщата адски се променят.Първоначално написано от cigarettekisses