.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Фен Аватара на beautifullslayer
    Град
    марсиtown

Писна ми от такива !

Има едно момиче , което винаги говори зад гърба ми , а после ми се прави на приятелка ! Настройва другите срещу мен , говори зад гърба и на другите си приятели , а после те и ходят по свирката ! На мен вика интригантка , че аз казвам на приятелите и какво говори за тях ! Каза , че щяла да ми съсипе живота и тем подобни простотии ! Писна ми просто няк'ви лапета да ми се правят , че много заплашват и да се опитват да всяват страх ! Споделете и вие такива случки , ако имате ! Нека си излеем душите тук !
    Дорu след най-тежката буря .. uзгрява СЛЪНЦЕ ! <3

Град
    София
    Като гледам хлапето си ти, че и позволяваш да прави тия неща.
    Отиди при нея очи в очи и се разберете.. И ти не постъпваш хубаво, че портиш какво говори за приятелите и, ако си мислиш, че така ще ги спечелиш на твоя страна бъркаш..
    Грубо ли е ако питам: Курво, как си?

Град
    марсиtown
    Не ми трябва да ги спечеля , просто искам по някакъв начин да им помогна да си отворят очите и да разберат що за човек е ! ПП. с нея не може да се говори нормално , а и каквото и да кажа тя ще вземе да се прави на интересна ! Просто ми писна да създава такива интриги !

Град
    марсиtown
    Тя почна да настройва и други хора против мен !

Град
    София
    Еми тогава ignore.. Ще настройва, настройва и накрая ще види, че не ти пука особено и ще престане..
    Грубо ли е ако питам: Курво, как си?

Град
    марсиtown
    В интерес на истината ignor-ът винаги помага ! Обаче аз не искам да настройва другите срещу мен ! [/i]

Повече от фен Аватара на kotetyyyy
    Ох и аз си имам една такава "умница" в нашия клас. Прави се, че ми е приятелка в училище, прегръща ме постоянно и т.н. Обаче когато не съм с нея почва да си ИЗМИСЛЯ някакви истории и най- вече пред момчетата да ме злепостави и найстройва момИчетата срещу мен. Обаче всички я знаят каква е и никой и не и вярва Аз вече напълно я отсвирих таз, защото с такива въобще не се занимавам. В училище много мила с мен, ама по скайпа много и знае устата.
    Това, което мога да ти пепоръчам. Предопреди всички то вашия клас, че тя ще се опита да ги настрои. На нея посто не и говори много, много и така.
    Любовта е чувство заради което живея, но приятелите са тези заради които бих дала живота си!
    Damon Salvatore (h)(h)(h)
    Dean and Sam Winchester (h)(h)(h)

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    За съжаление, не може да затвориш устите на другите. И покрай мен преди са се въртели интриги, без аз да въртя такива и супер много да се старая да бягам от интригите, но те пак си продължаваха, и мисля, че още продължават при положение, че не живея там от 4 години. Та ти смятай начи. Под нивото ми е да отида да избия на всяка по 3-4 зъба(което би станало супер лесно), така стигнах до извода, че 'не може да им се затвори устата'. Деа знам.
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Повече от фен
    Много мразя такива лицемери.. Кажи й в лицето пред много хора, че е лицемерка и не си струва да се занимаваш с нея и я зарежи.
    МОМЧЕ

Повече от фен Аватара на Daisy11
    Град
    Wien
    Не споделяй нищо с нея, не говори с другите срещу нея и ще те остави намира...
    [♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]

Просто не се занимавай с нея и въобще с интриганти. Има една поговорка не тръгвай да се бориш с прасе - и двамата влизате в калта, а на него му хареса.. или нещо такова беше не си спомням.

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    На колко такива съм им била шута .. ! Момиче,живееш за себе си,не за другите.Толкова ли е трудно да и теглиш една майна ?!

Фен Аватара на NeENormalen
    Град
    Някъде из страната ;]
    Това жените го правите за да ви е интересно хахах...
    Игнорирай я наистина .. пък и кво ти дреме че настройва други срещу теб... то които е истински няма да повярва на врели некипели от нея така че давай в същия дух ..
    vsichkii, osven men, sa tupii !

Град
    марсиtown
    Meрси за съветите ! Сега вече разбрах кои са ми останали приятели !

Град
    София
    Еми винаги ги е имало интригантите...И за мен са лъгали и клюкарствали в мое отсъствие.Най-жалки,долни и опасни са обаче тия дето говорят зад гърба ти,а после се държат приятелски
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Фен Аватара на Evie
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от againstyou
    На колко такива съм им била шута .. ! Момиче,живееш за себе си,не за другите.Толкова ли е трудно да и теглиш една майна ?!
    ...освен това щом те й вярват значи не са ти истински приятели винаги ще има такива хора, просто не обръщай внимание.. аз вече свикнах и това ги дразни още повече
    Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..

Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
    Чувстваш се безнадежден, но нищо не може да те спаси..
    Той си тръгва.
    Дори искаш да върнеш всички лоши неща, за да можеш да имаш отново и добрите..

gummy bears
    В.

По-принцип такива около мен няма вече-нямам големи мускули,ама супер добре се бия...сериозно!
    We work in dark and we do what we can>>>

Почти същата ситуация, обаче с момче(момче съм), настрйва приятелите ми среу мен, ама не го слушат кой знае колко и слава богу. Незнам какво да го правя, още малко ше го изпратя в лекарския кабинет, незнам направо, човек с него не може да говори...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си