.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Наскоро появил се проблем...

Вече няколко пъти, когато ми пращат лично съобщение, сайта не ми го показва. Известява ми на пощата, че имам нали лично съобщение и когато отворя тук, няма абсолютно нищо. Защо става така? Не съм пипала настройките.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Подателят го е изтрил от кутията Изходящи.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

И така не стига до мен ли, какво?

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от BabyGirlRulzzz
    И така не стига до мен ли, какво?
    Логично е да не стигне до теб.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Хубаво, обаче то ми показва че имам съобщение. Логиката ти води до това, че щом го е изтрила аз не съм го получила. А то съм, дава ми известие, но просто като вляза тук няма абсолютно нищо.

Град
    пространството на Дисе
    Веднага след като получиш имейл, проверяваш тук?

Докато не си онлайн, респективно не си си прочела писмото, подателят има възможност да го изтрие от Изходящи. Ти си оставаш само с имейл-уведомлението.

Не веднага, но не е много след него. Просто така се случи. Питах потребителя каза, че нищо не триел и още се чудя какъв е проблема... Някакви други предложения ако има

Град
    пространството на Дисе
    Гледаш ли датата, на която е получен имейла? Да не би да четеш съобщенията и след това да проверяваш мейла? Как така имаш уведомление, а не четеш ЛС и знаеш кой потребител точно да питаш?

Еми знам кой да питам, понеже сме си писали в негова тема, и той ми е казал, че е пратил лично съобщение. Логично е да е от него.

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Гледаш ли датата, на която е получен имейла?

Мега фен
    Град
    Earth...

Не разбрах майтапа, ама нищо. А на въпроса - естествено, че гледам датата, да не съм малоумна. Вие нещо тука все едно на малоумни говорите, хубаво че е пълно с пубери ама аз не съм такъв, просто нз къде му е проблема на тоя сайт! Не разбирам такива тъпотии

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Аз пък не виждам логика в казаното от Калпазанка ... По същата логика ако си изтрия СМС-ите от "Изходящи съобщения" и получателите да не ги получат ...
    А иначе и на мен преди ми ги правеше тия номера форума ама беше преди доста време Излизах си от профила,влизах отново и се появяваха
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на machoka
    Личните съобщения са така, както казва колежката и те останаха едно от малкото неща, които все още НЕ се бъгват в сайта.

Ако си получила на мейла, че имаш лично съобщение и като влезеш във форума, всъщност нямаш - това означава, че някой ти го е пратил, обаче след това е размислил и е изтрил пратеното.

Кое не му е логичното? Пращат ти ЛС - пращаме ти писмо на пощата, че имаш ЛС. Като подателят си го изтрие ти какво искаш, форума да ти трие писма от електронната поща?

Разбирам, че си пазите сайта и ще говорите добре за него, обаче проблема не е във нас, а във Вас. Говорих с момичето по пощата, нито е трила нещо, нито каквото и да е било. Проблема се появи скоро. Досега не съм имала такива изпълнения от сайта. Аз не виждам логика в нищо казано от Вас досега. Всичките коментари по-горе, защото нито един не отговаря на това, което в действителност става. И може би БЯХА единственото нещо, което не е бълнало в сайта. Вече не са.

Мега фен Аватара на machoka
    Айде сега, поеми дълбоко въздух, после издишай бавно докрай, клекни, стани, клекни, стани, измий си лицето със студена вода и прочети отново предишният ми пост. Ако отново не схванеш логиката, значи проблема с главата не е бил моментен.

Мили деца,

в кадърните e-mail клиенти и във форумите имате възможност да изтриете лично съобщение след изпращането, АКО то не е било прочетено.

Към авторката на темата:

Често ли си пишеш ЛС-та с потребители? Виж дали не си запълнила на 100% кутията за лични съобщения,

Не с никой не си пиша почти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си