- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- имитирай предния кофаджия
Свинско бля! Не съм казала такова нещо!![]()
Най-мразя репликите "Боли ме главата." и "Нямам желание за нищо."![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Между впрочем трябва да ви кажа, че свиря на флейта, ей сега я вадя и ниииищо, че съм съвсем леко нисичка (в строй), ще ви посвиря. И ТОВА ГО МОГА!
Пея като славейче "Облаче ле бяло".
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Абе, я се кротнете малко. Кво ви е направила Сусу??? Насрахте се!
КАЗАХ КРОТНЕТЕ СЕ!!!![]()
Ей, Сусу какви са тези снимки? Тука нещо коремче...краченце.
Мани го тоя, не го слушай, той все крачета иска да гледа... много си ти е хубав аватара на мацката с големите (и грозни?!?) бомби и циганско бембено!!
Първоначално написано от machoka
Вие, нещо какво се бъзикате с мен...
не се бъзикайте с момчето, той ще ни почерпи, приюти, даже ми е обещал да ме повози в ягуара![]()
Това последното не съм го казвала!![]()
![]()
Ей, сега скачам в колата и паля.
Искам да чуя ДУЕТ.. моляяя виии, ДУЕТ!!! Абе, може и сам някой да ми попее, просто ми се слуша![]()
бате цъкни ми я тука бе... свободен съмм, аре беее подай кат' ти казвамПървоначално написано от psychopath
![]()
хахахахахахахахахахахахах ахаха... зловещо ли беше?!
Абе, аз пак ли съм трета?? тва е щото съм с червените, знам аз пууууууууууу![]()
Малко ми трябваше и се сетих как се играе. ха-ха
Искам само лаптоп с достъп до тийнпроблем!![]()
на амфети съм
Когато се събудиш, най-често аз си лягам!
- - - - - - -
And live is evil, spell it backwards, I'll show ya
Nobody knows me, I'm cold, walk down this road all alone
Frozen as snow, I show no emotion what'soever, so
Don't ask me why I have no love for these muh'fuckin' hoes
空の下でカオス
Когато гледам към небето, знам, че винаги ще следвам целите си, докато не ги постигна. Докато небето е над мен, винаги ще има смисъл.
некъв тард
следващия
аз чистя епични теми![]()
Bought a ticket for a runaway train
Like a madman laughin' at the rain
Little out of touch, little insane
Just easier than dealing with the pain
RaisedOnRock <333
Velkovsgirl <3333
Greennight <333
шаляляля![]()
п.с. мачко ме уби с тоя пост![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Обичам корейската музика!![]()