- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- имитирай предния кофаджия
ООооооофф кой ме кара да обличам това кошмарно подобие на дреха?!?!
*ако не се лъжа, така беше :Д*
мите, ти си педал и боклук
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Ама вие сте фейкове с по 4-5 профила? и НЕтийнове? Яхам Аслан и мигрирам към Нания, от там скок към Арченланд.
Мисля си че Чък Норис няма АйФон с цяла ябълка, но май греша :д
The creepiest niggest am you.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
аз съм ясновидец
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
не може само интелигентен да си, трябва да си и патриот.
ти какво ще направиш за българия а? а?
нямаш право да ми говориш щото не си патриот
Последно редактирано от dreamwalker : 03-05-2015 на 19:24
аз съм ясновидец
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Животните се нуждаят от любов.
https://www.youtube.com/watch?v=NWusyx1bmgk
Don't hate the hacker,
hate the code!
"харесвам го, ама ме е срам да му кажа, сигурно си мисли че съм девствен, ама ако знае как съм цъфнал- като майска роза"
Мара Подробната я срещам всеки ден в различни фор(у)ми.
Последно редактирано от dreamwalker : 03-05-2015 на 20:20
не си съгласен с мен, как така, да не си на 12
nogo sam ograni4en...dran-dran...nogo sam ograni4en...dran-dran
pochti svurshiha sustezaniqta
sa kvo shte pravq po cql den
Готини сте.
Шегувам се, тъпаци!
Паднах в казана като малка.
Тръгнах веднъж на лов за педофили, обаче попаднах на некрофил в спешното отделение на болницата в Санкт Петербург. (По избор: Бях в моргата и той се влюби в мен.)
Оказа се, че моргата е преходен портал към измерението на пембяните мекици. Тъй като некрофилът обичаше мекици, но, поради някаква неизвестна за всички нас причина, изпитваше отвращение от пембяния цвят, реших да остана в моргата и да слушам очарователния тътен на военните високотехнологични боздугани на Путин, за които по-късно разбрах, че са били създадени със специалното съдействие на Николай Бареков и Румен Овчаров.
Разказано от първо лице: Aeternal.
Muchas gracias!