.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Уролог

Уролог

Искам да ви помоля за вашето компетентно мнение..

за да ходя на уролог трябва ли ми направление.. и има ли шанс нашите да разберат ? че нещо се притесних като се рових из нета.. и мисля че нещо не е наред с "малкия".Водя полов живот без проблеми нито ме боли нито нищо .. но примерно четох в нета че "пишока трябва да е в забелено състояние постоянно /така било нормално/" а на мен не ми е.. и някакви такива глупости.. и въпроса ми е ТРЯБВА ЛИ МИ НАПРАВЛЕНИЕ да ходя при чичко доктор.. да ме поправи и нужно ли е съгласието на нашите смисъл примерно би ли ме оперирал без нашите да знаят .. се пак обикновено тия операции се правят.. за няколко минути и то само с местна упойка и са някакви рутинни .. та помагайте че се притесних

Супер фен
    Град
    София
    Доколкото съм чувала ти трябва направление и операцийте се правят със съгласието на родителите ти.. Но все пак нека мъжката част да се изкаже..
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Когато ми трябваше направление за гинеколког просто отидох при личната и ми даде, нямаше нужда от родителско съгласие. Предполгам е по същия начин и за уролозите.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Можеш и без направление,но прегледа е скъп. Със направление няма да плащаш(мисля). Отиди,нека те прегледа. Може притесненията ти да са напразни. Ако е нещо сериозно просто попитай лекаря дали да казваш на ваще. Всички ги е страх, но докторите(особено тези) са големи пичове и ти влизат в положението. Не се чуди,а отивай.
    ~девойче съм~

ясно ами след празниците ще отида до лекаря.. но ако трябва да казвам на нашите просто не знам... на 16 съм.. и ми е някакво много смутирано да им кажа че ми трябва операция примерно.. щото ще разберат че водя полов живот а мен ме е срам .. просто някакво странно ми е да говорим на тая тема.. или въобще да я споменаваме..

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Стигне ли се до операция, родителското съгласие ти е conditio sine qua non.
    Щом си на 16, ако лекарката ти е принципна, на амбулаторния лист трябва да се подпише родител/настойник. Ако не е стриктна, ще минеш метър.

Местя темата.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Повече от фен
    Според мен ти няма нищо. Не е задължително постоянно да е забелен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си