- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя за първия месец
Здравейте, след 3 дена ще направим с приятелката 1 месец, но се чудя дали да и взема подарък и да я изкарам вечерта някъде или да я изкарам само навънка (механа, клуб, дискотека..). Проблема е че не разполагам с много пари и се чудя какво да направя.. какво да и взема иначе е на 17 години.. Предложете нещо за подарък![]()
Излезте на място което няма много хора вечер. Някъде сред природата на някоя пейка .. нещо по-романтично само двамата.
ваУ рокс
Grell
Вземи и една червена роза с картичка. Така хем ще оцени, че си се сетил, хем ще и покажеш, че един месец не е толкова много време и имаш по-сериозни намерения към нея.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Именно!Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
Направи и изненада пикник. Времето вече е слънчево, избери място извън града, сред природа, приготви сандвичи, това - онова... И и купи една червена роза с картичка, както казаха преди мен. Според мен ще се зарадва и ще си прекарате супер.)
Не знам каква е тая мания да си подарявате нещо за 1-2-3 месец,но както и да е ;д
Ако нямаш пари не се притеснявай,едно излизане,моментите прекарани заедно стигат.Виж за конкретни предложения не мога да ти дам,защото не знам от къде си,но съм сигурен че все ще измислиш нещо![]()
Дори да не и вземеш подарък, тя ще се трогне от това, че си се сетил за товаМного се дразня аз като приятеля ми забрави някой месец
![]()
![]()
Трагедията е пълна...