.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Какво да правя за първия месец

Здравейте, след 3 дена ще направим с приятелката 1 месец, но се чудя дали да и взема подарък и да я изкарам вечерта някъде или да я изкарам само навънка (механа, клуб, дискотека..). Проблема е че не разполагам с много пари и се чудя какво да направя.. какво да и взема иначе е на 17 години.. Предложете нещо за подарък

Супер фен Аватара на BladeDancer
    Излезте на място което няма много хора вечер. Някъде сред природата на някоя пейка .. нещо по-романтично само двамата.
    ваУ рокс
    Grell

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Вземи и една червена роза с картичка. Така хем ще оцени, че си се сетил, хем ще и покажеш, че един месец не е толкова много време и имаш по-сериозни намерения към нея.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Вземи и една червена роза с картичка. Така хем ще оцени, че си се сетил, хем ще и покажеш, че един месец не е толкова много време и имаш по-сериозни намерения към нея.
    Именно!
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Повече от фен Аватара на lunichkataaa
    Град
    вкъщи :)
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy

Мега фен Аватара на iiordanova
    Направи и изненада пикник. Времето вече е слънчево, избери място извън града, сред природа, приготви сандвичи, това - онова... И и купи една червена роза с картичка, както казаха преди мен. Според мен ще се зарадва и ще си прекарате супер. )

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Не знам каква е тая мания да си подарявате нещо за 1-2-3 месец,но както и да е ;д

Ако нямаш пари не се притеснявай,едно излизане,моментите прекарани заедно стигат.Виж за конкретни предложения не мога да ти дам,защото не знам от къде си,но съм сигурен че все ще измислиш нещо

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Дори да не и вземеш подарък, тя ще се трогне от това, че си се сетил за това Много се дразня аз като приятеля ми забрави някой месец
    Трагедията е пълна...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Дори и цвете, набрано от градинката пред блока стига. Не е нужно кой знае какво. Разходете се, хапнете по 1 сладолед и просто се забавлявайте.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си